Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi így poénkodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi így poénkodik velem, akkor nem tetszem neki? Inkább a barátnőm tetszik neki?

Figyelt kérdés

Épp a sminkről beszéltünk a barátnőimmel az egyetemen, és ott volt az a pasi, aki tetszik nekem.

Én mondtam, hogy: -Nem nagyon tudok sminkelni.

Pasi: - Én sem, de nekem nincs is rá szükségem.

Én: -Azt tudjuk.

Barátnőm: -Hát azért!

Pasi: -Rámférne?, csúnya vagyok?(közben röhög)

Barátnőm: -Hát én ritkán sminkelek.

Pasi: -Hadd nézzelek. Hmm, nagyon jól áll, mondjuk te smink nélkül is jó vagy!

2019. márc. 12. 07:24
 1/8 anonim válasza:
100%
Lehet, ennyiből nem lehet megmondani. Más jel nincs?
2019. márc. 12. 07:55
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Ebben a korban már meglehetne a magadhoz való eszed. Ez nem az általános hogy osztály/csoport/évfolyamtársról gondolj többet mint ami... Egyrészt aki egyetemen tanul az minden még csak nem férfi:D Másrészt meg kinyithatnád a szemed, nem annyiból áll a világ amennyit te az előadóban látsz... És ha valamirevaló csaj lennél már rég lenne komoly kapcsolatod! Nem pedig az érzelmi intelligencia azon szintjén állnál mint egy kis szaros 13 éves tinipi...
2019. márc. 12. 08:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Melyik egyetemen van ez a magas színvonal?
2019. márc. 12. 08:11
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Szóval a nők így látják a világot.
2019. márc. 12. 08:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez már tegnap volt....
2019. márc. 12. 08:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán hol itt a poén?

Vagy mit kéne filózni ilyen semmitmondó, unalmas párbeszéden?

Gondolom nagyon ritkán beszélhettek, hogy így fennakadtál most ezen, hogy dumáltatok 2 szót.

2019. márc. 12. 09:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Poént én se nagyon látok itt. :D Viszont fölösleges ennyiből bármiféle következtetést levonnod, ha akarsz valamit, akkor keresd a társaságát és add a tudtára, hogy szimpi neked.
2019. márc. 12. 13:03
 8/8 anonim ***** válasza:
tini kategória!
2019. márc. 12. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!