Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ejtsem a pasit, nem furcsa a hozzáállása?
Megismertem egy pasit neten aki elsö beszelgetes soran megadta a rendes mobilszámját , nem anonim szám és mondta , hogy hivjam
Aznap mikor elöször szóbaálltunk a messengeren csetteltünk
Masnap is irt es en is valaszoltam , de utana elcsendesult , rövid valaszokat adott . Mondtam neki , hogy latom hogy elvesztette az erdeklödeset , de ne is higgyje, hogy volt sansza
Erre visszairt ra par órara , hogy miert vagyok ideges , hiszen ö szólt , hogy hivjam es neki nincs ideje az internetet csekkolgatni , es az ipodjahoz van kötve a messenger , es hivhatom nyugodtan , ö megadta az igazi számját .
Mondtam nekem is van számom es megadtam . Erre azt mondta , hogy hiv holnap .
Mi a velemenyetek ? Nem hüvös ez a hozzaallas ? Plusz mar oda is mondtam neki .
Nem ugy tunik, mint aki "barmire" is kepes a kapcsolatert. Lehet regimodiskodni, de azzal nem eri el a kivant hatast.
43F
ÉLET.
Tudom, hogy lány/nő számára hihetetlen, de a férfiak többségének van élete! Munka, magánélet, szülők, hobbi,...ezért nem mindenki mobilnyomkodó, ecsethajú 13 éves kölyök, aki egész nap a neten lóg, mert neki az az élete, mert annyira nyomorék.
Mi a kérdés?
Én sem vagyok messengerre kötve.
Ezek alapján én dobnálak a pasi helyében.
türelmetlen vagy
manipulatív,
úgy gondolod hogy neked jár a mindent és mindenkit überelő figyelem
Ha a pasi volt olyan korrekt hogy megadta a számát akkor legyen már annyi gerinc benned hogy ne kóstolgasd, maninpuláld hanem hívd fel és mond el kerek perec hogy mit akarsz.
Ezt utálom a legtöbb nőben: nem tudnak egy értelmes, egyenes mondatot kimondani. alany+állítmány+tárgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!