Csak nekem furcsa a mai emberek hozzáállása?
Iskolába járok, ahol az osztályom 80%-a (lányok-fiúk egyaránt) edz, konditerembe jár, és veszi a tápkiegeket. Nincs is ezzel baj, ha nekik ez tetszik, hát legyen, csak az tűnt fel, hogy még azok is furikáztatják a s*ggüket, akik gyalog 5 percre laknak az iskolától. Én minden nap 30-30 (oda-vissza) percet gyaloglok az iskolába, valamint délután 20-30 percet kerékpározok (néha intenzíven, néha csak úgy), és nem érzem magam elhízottnak. Oké, izmos se vagyok, inkább vékony, viszont vannak osztálytársaim, főleg lányok, akik irigylik a vékonyságom (fiú vagyok!), és mikor kérdezik, hogy mit teszek érte, én meg elmondom nekik, akkor legyintenek, mondván, ez lehetetlen, hisz ők konditerembe járnak...
Végülis engem nem zavar, csak nonszesznek tűnik, hogy olyan emberek, akik kemény gyúrósok, vagy épp szép alakra vágynak, 5 percet képtelenek gyalogolni vagy biciklizni az iskoláig. Szerintetek?
Nem, nem csak neked furcsa a mai emberek hozzáállása.
:)
A konditerembe járás és a táplálékkiegészítők vásárlásának ténye még nem cáfolja, hogy az általad ismert emberek hülyébbek mint egy szatyor szárított molylepke.
A szellemi fogyatékosság kimondva, kimondatlanul is fent áll.
nekem is eszembe jutott ilyesmi. ezért is jó a kerékpár, mert nem csak gyors és nem zaj és levegő szennyező, de még sport is. hihetetlen, hogy csak most kezd divatba jönni.
mondjuk futni is simán lehetne pl hazafelé melóhelyről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!