Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa ez barátnőm részéről?
Ha hosszabb időre (akár csak néhány hónap) ment ki akkor annak a kapcsolatnak annyi.
Mondjuk az durva lenne, ha párkapcsolat mellett prostiskodna.
Jesszus emberek... én is pont Grazban dolgoztam (igaz, csak pár hónapig), konkrétan lángost és gofrit árultam... Nem minden nő prosti, aki kimegy.
Eleinte mi is keveset tudtunk kommunikálni, egyrészt a napi 14-16 óra meló, másrészt a wifi hiánya miatt.
Szóval emiatt nem aggódnék, ill. tény és való, hogy a klotyópucolásról nem lehet nagy élménybeszámolót tartani.
Mikor várható haza?
Mielőtt legközelebb kimegy, érdemes megbeszélnetek egy “vészmondatot”, olyat, ami egy hétköznapi beszélgetésbe belefér, de nem mondjátok ki véletlenül... (erre mondtam akkor a páromnak röhögve, h “na persze, mitől félsz, h eladnak prostinak?” Ő nem röhögött...) Ártani nem árt, és legalább ad egy biztonságérzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!