Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak számomra furcsa és...

Csak számomra furcsa és lekicsinylő ez a viselkedés a barátnőm részéről? Hogyan viselkedjek vele?

Figyelt kérdés

Van egy újdonsült barátnőm, Kb.1éve ismerjük egymást, tök jól összehaverkodtunk.

Én pár hete vagyok szingli, neki van pasija...de úgy döntöttünk elég a szürkeségből, szombat éjjel menjünk ketten bulizni!

Nos, ennek örültem is...EDDIG.

De ma nagyon furcsán viselkedett, kissé khm..lekicsinylőnek és beképzeltnek éreztem a viselkedését velem szemben.

Tudni kell, hogy én 23éves vagyok, hosszú hajú, csinos, karcsú testalkattal, igényesen öltözködöm, és jól keresek. Tehát én is megtehetném azt ahogyan ő viselkedik, mégsem teszem.

Ő 40éves, rövid fiúj hajjal, néhol feltünő súlyfelesleggel, de ő is szeret szépen felöltözni.

A baj ott kezdődik, ahogy ma viselkedett velem.

Kioktatott hogyan kell felöltözni ma egy partyba, majd mutattam neki a neten egy szexi feszülős miniruhát, majd rám nézve azt mondta:

"Na, de ehhez vékonynak kellene lenni"-na itt leesett az állam.

Végül annyira magára terelte a beszélgetést, hogy elsorolta,hogy neki bizony rengeteg cipője van, plusz NEKI VAN stílusa, hisz mindig figyel a kiegészítő színeire stb.

A végén már ott tartottunk,hogy mutogatta magáról a képeit,hogy Ő ILYEN STÍLUSOS és valljam be,hogy igenis szexi.

Annyira rosszul kezdtem érezni magam.

Én is szeretek szexin felöltözni, sokak szerint nagyon szép lány vagyok, s megvan az a kisugárzásom...

de ezzel lelombozta az önbizalmamat

2016. okt. 10. 13:15
 1/8 A kérdező kommentje:

kezdem egy "versengésnek" érezni ezt az egész ruha témát.

Direkt azért megyünk csak ketten, mert igy jobban fogunk szórakozni, nem kell más ismerősökkel is foglalkoznunk és vagányabbak leszünk ketten, mintha 6an mennénk.

Erre most így viselkedik.

Annyira elment a kedvem az egésztől.

Nem értem,hogy miért viselkedik hirtelen ennyire..lenézően.

Hogy Ő stílusos...Ő tudja mi a divat...Ő tudja mi áll jol neki...Ő otthon van ezekben...Ő tud csábítani..Ő...Ő...Ő...

AZért elhiszem,hogy tapasztaltabb nálam.

De azért 23évesen lehet én is fel tudok öltözni MAGAMTÓL.

2016. okt. 10. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem barátnő, csupán azért kellettél neki, hogy lealázzon, felnyomja az egóját.
2016. okt. 10. 13:43
 3/8 A kérdező kommentje:

igen...azt hiszem a legjobb az lesz, ha inkább nem is megyünk bulizni.

Le is mondom

2016. okt. 10. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jobbnak akar tűnni nálad, és azt akarja, hogy ezt te is elfogadd. Dominancia, versengés. Valószínűleg irritálja az is, hogy fiatalabb vagy, és az is, hogy csinosabb. Csak soha nem értettem, hogy minek barátkoznak az ilyenek. Ne foglalkozz vele túlságosan. Remélem, van igazi barátnőd is.
2016. okt. 10. 13:52
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm.

Sajnos őt HITTEM barátnőmnek... ja plusz hozzátartozik,hogy egy helyen dolgozunk.

Én recepciós vagyok, ő meg a takarítónk.

Én sokkal inkább lehetnék felvágós...erre tőle kapom meg ezt.

2016. okt. 10. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
A baj ott kezdődik b**d , hogy 40 éves a pasi..a helyében pontosan ugyan így csinálnék mindent. Szerinted mit lát benned?? a leírásod alapján egy szépen szólva oylan nőt akit meglehet húzni, mert gondolkodása az nem sok van. Ne haragudj, de teljesen jól csinálja amit csinál...nem értem miért kéne becsülnie az ,hogy jól keresel stb az már egyáltalán nem ide tartozik. Gondolj csak bele ,ha most te lennél 40 éves , és egy 23 éves pasi tunkolna akkor te hogyan tekintenél rá?
2016. okt. 10. 14:01
 7/8 A kérdező kommentje:

milyen pasiról beszélsz????

Mindketten NŐK vagyunk.

Pasiról szó sem volt, vagyis oké neki van hapsija, de az most kit érdekel?

2016. okt. 10. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:
micsoda?:D:DD
2016. okt. 10. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!