Olyan egyformák a nők a viselkedés, haj stílus vagy én vagyok a furcsa?
Én furcsa módon mindenhol kontyos lányokat látok, legtöbb laza és mosolygós. A vasalt haj már egy ideje nem divat.
Ennyi erővel te is sorozatgyártmány vagy.
Én is kilógok a sorból ilyen szempontból, hogy nem játszom a tökéleteset az utcán se sehol.
Simán elnevetem magam, ha eltaknyolok, vagy lábbal segítek a bevásárlókocsinak, hogy helyére tudjam rakni.
Na jó tudni van olyan aki nem játszik szerepet 3. válaszoló :)
Első válaszoló n vagyok egyedi csak ember hibákkal amit felválalok tuti nem fogom magamra boritani a smink dobozt hogy megfeleljek de te szerintem a sorozat gyártmányokhoz tartozol ;) 2.válaszoló te hol èlsz a Marson ? :D tele az utcák hajdobálos bekèpzelt simára vasalt hajú leányzókkal nyisd ki a csipád :D
Én azért borítom magamra a sminkes dobozt, mert az tetszik. Annyira elegem van a hozzád hasonló istenszindrómás nőkből, akik azt hiszik, különbek, mint a többi mert ők nem szeretik vagy nem csinálják a "tipikus lányos" dolgokat.
Szerinted csak te vagy az egyetlen, aki megvakarja a fülét, ha viszket neki? A végén, még kiderül, hogy szarni is csak te szoktál. Szerintem nyugodtan levetheted ezt a fellengzős, másokat lenézős stílust, mert semmivel nem vagy különb másoknál azért, mert nem szereted azokat a dolgokat, mint a többség.
A tény, hogy külön kérdést kellett kiírnod mások pocskondiázására és saját magad fényezésére eléggé jelzi, hogy talán mégsem vagy annyira magabiztos magadban. Ha az lennél, nem éreznéd szükségét a külső megerősítésnek. Csak nehogy besavanyodott, kócos hajú 40-es legyél :)
Csak ez a két véglet van?
Az a baj, hogy most azért szólsz le embereket, mert valami tetszik nekik. Ez mindig negatívum.
Az, hogy egy férfi jóváhagyott, nem jelent semmit. Hogy te a szájfényt szereted, nem jelent semmit. Ezek nem értékek, ezek dolgok, amiket szeretsz.
Ha X-nek a rockzene jön be, Y-nak meg a klasszikus, egyik sem jobb vagy rosszabb, csak így vannak összerakva.
Ha a sima konty jönne divatba, és mindenki azt hordaná, mit tennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!