Olyan egyformák a nők a viselkedés, haj stílus vagy én vagyok a furcsa?
Skubizz ide Popó arcú szépen kifejezve ;) Talán bele találtam??? és te is futószalagon gyártott sablon vagy?? ;) VAN 1 VÉLEMÉNYEM ,enged már meg :D XD Szerintem azoknak az egyéneknek nem tetszik a vélemény akikre rá vall a metafora gyengébbek kedvéért hasonlat ;) :D Kontyom szintén nincs oktondi tudálékos okos tojás :D az helyet hullámos hosszú hajam van amit mikor hogy hordok ;) Szeretsz vitázni talán etnikum vagy? :D azok szeretnek konfliktust generálni ,Jóval kezdtél akkor most akkor nyomjuk a rizsát hapika vagy csájé tudja a bánat mi vagy?? :D Azta kacifántos rézfán fütyülő rézangyalát neked xD ...Vitába unszolsz ? erővel kreálod a veszekedést nem lehetsz valami konzervatív ha ilyen rámenős vagy ember vagy asszony pajtás :D :D Méltányosságból ajánlom neked a Wikipédia oldalt ha nem ismered ezeket a fura szavakat ;) :D XD Most gondolom pillogsz mint hal a szatyorba ? Velem kezdtél te puhány szerzet :D :D 10 szer
kell újra születned hogy velem tegyed magad :D Ne csinálj Schildbürgerstreich!!!! szóval ostobaságot ezt is lefordítom neked meg ne akadj ;) :D XD ..Stupid ember szabású lény akadj le rólam de gyorsan mert ha elkap a hév akkor lesz ne mulass ...Ha unatkozol fond be a cunci vagy töki szőrödet :D XD Szóval ne dramatizáld túl a dolgokat mert ha még elemembe leszek iszom 1 cafet még jobban szarkasztikus állapotomba találsz butuska :D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!