Hol tudnék elmegyógyintézetben kezelt emberekkel ismerkedni?
Az elmegyógyintézményben van ilyen funkció, hogy lehet velük ismerkedni? Vagy olyannal, akit hazaengedtek ilyen intézményből, vagy visszajáró páciens.
A kérdés KOMOLY, és nem ütközik olyan szabályba,
ami miatt törölni kéne, az f) pontban sem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felhasznaloi_szabalyzat
Unom már de nagyon, hogy az összes kérdésemet törlik már. Olyan kérdések vannak, amik többszörös szabálysértést követnek el, én ismerem a szabályzatot. Azokat nem törlik. Nem kell jelenteni. Iparjogvédelmi alapon sem tiltható, mivel nem sértem egyik ipari létesítménynek sem a jogát, azzal, hogy kérdezek róluk. Máskülömben tabutéma lenne. Azért, mert egy plusz kérdés is van a kiegészítésben, az egy más oldalirányú, de ugyanaz a kérdés, más megvilágításból. Aki meg 5 + kérdést ír a kiegészítéshez, az meg persze nem kap jelentést...Mellesleg meg kultúráltan megfogalmaztam már a kérdést!
Köszi a válaszokat! Ha jelented, akkor olvasd már el előbb a szabályzatot, és küldd már el nekem a szabály betűjelét privátban, amit megszegtem és azért jelentetted, csak hogy tanulhassak belőle.
Nyilvánvalóan nincs olyan funkció az elmegyógyintézetben, hogy bemehess és ismerkedhess. Sem páciensekkel általában, mivel a betegek adatait nem adhatják oda csak úgy mindenféle jöttment érdeklődőnek.
Ha ez az ismerkedés a hepped, akkor vagy a neten hirdess, vagy menj oda egy intézményhez, és szólíts meg embereket.
Nem kezeltek, de komplett sem vagyok.
Írhatsz.
Azt hiszed,hogy a szabályok miatt törlik?
Decukiii :)
Nem,ha jelenti egy vamzer,akkor ok sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!