Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire megszokott az, hogy néha szégyellem a párom a külsője miatt?
Figyelt kérdés
Veletek is megesett már? Kövérebb férfi, emiatt néha úgy érzem nem néz ki elég jól, ha a társaságban több nála férfiasabb kinézetű férfi is van. Emberileg jó vele lenni, ezért is szeretem a társaságát, viszont könnyen lehet látni nála jobb testű férfit is.2019. ápr. 22. 17:32
11/18 anonim válasza:
Na én viszonylag sikeres és csinos nő vagyok.
Találnék szalkas jóképű férfit is. A párom ugyan magas de van hasa. Ettől a szemben még férfias, vonzó. A legtobb nő haverom szerint nem jó pasi. De én imádom. Felvallalom és így szeretem.
Nem volt még eszembe hogy szégyellem!
N27
12/18 anonim válasza:
Az én párom sem egy adonisz külső szemmel, egyáltalán nem illünk egymáshoz külsőre. De számomra baromi vonzó, soha nem szégyelltem a külsejét. Szerintem ha valakibe szerelmes vagy akkor nem érdekel az ilyesmi. Minek vagy olyan emberrel akit nem is találsz vonzónak és nem is vagy szerelmes belé??
13/18 anonim válasza:
8-as nem vagy rohadtul hiú? kit érdekel, hogy nőként válaszoltál? hogy jön ez ide? :D úgy gondolod, amiatt nem kaptál annyi pontot, mint amennyit "megérdemeltél volna"? bezzeg ha tudják, hogy nő vagy... magyarán azért húztak le mert férfinak hittek és amúgy te nagyon jót írtál. ilyenkor hol van az egyenlőség?
14/18 anonim válasza:
A dilibogyót bevetted már? Azért írtam, mert a kérdező szerint itt csak férfiak válaszoltak a kérdésére. Mit kell ezen így kiakadni? A pontozás meg kit érdekel? Nem számokat járok ide gyűjtögetni. Te igen?
15/18 anonim válasza:
De vaaan,hogyneee. Ferjem pokhasu, 15 évvel idosebb mint én,mint egy dilis professzor ugy nez ki, én meg lassan 40 évesen is nagyon jó nő vagyok. Most mit csináljak vele,nem a legszebb de minden nap megmaszíroz.
16/18 anonim válasza:
Ha ennyire szégyelled, akkor inkább szakíts vele. Szerencsétlen fickó többet érdemel.
17/18 anonim válasza:
Ha ilyen felszínes vagy akkor inkább szakits vele! Jobbat érdemel nálad !
18/18 anonim válasza:
Jobb lenne ha ezt a párodnak mondanád, igaz vagy az lenne hogy keményen neki állna edzeni vagy jobbik eset a számára le lépne azonnal és utána állna neki edzeni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!