Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kover lanyos kerdes, de nem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kover lanyos kerdes, de nem a megszokott problemaval. Valakinek vann tippje?

Figyelt kérdés

Elorelathatoan hosszura sikerul, szoval koszonom,ha vegig olvasod,es bocsanat az esetleg elutesekert.

Tehat: en vagyok a kerdesben szereplo kover lany (nyilvan), privatokat megelozendo elmondom, hogy 100 kg korul es 158 centi vagyok.

Probaltam mar duci tarskeresot (pl feabie), sima tarskeresot, de sehol sem jartam sikerrel. A sima tarskereson kapcsolatos vagy akar hazas ferfiak akartak megdonteni jobb hijjan, ezt meg leraztam, de a duci tarskereson meg rajottem, hogy nagyon taszit a haj-fetis. Nagyon fura es kenyelmetlen pl. itt nehany kerdesnel is azt latni,hogy egyes duci kedvelo pasik konkretan a hajra izgulnak ra vagy magara a nagy testsuly tudatara...oke,ezt szerencsetlenul fogalmaztam meg, de talan valaki erti, mire probalok kilyukadni.

Az etetes es a hizas sem vonz, ami szinten sok duci kedvelo pasit erdekel.

En nem azert eszem, mert felizgat a hizas vagy mert hizni akarok, azert eszem mert jol esik. Sot, sokat sem eszem, csak nem figyelek oda, hogy mit es keves a mozgas is, szoval ertelemszeruen nem fogyok. Egyelore eleg jol megvagyok a boromben, DE szeretnek mindenkeppen eletmodot valtani idovel.

Tehat diohejban a problema az, hogy a fogyas iranti vagyammal a legtobb duci kedvelonel mar alapbol nem johetek szoba, es igazabol nem is szeretnek fetisizalva lenni. Oke, az nyilvan jol esne ha a tulsullyal egyutt szeretne es izgatonak talalna a testemet, de akkor tenyleg a testemet magat talalja annak es ne konkretan a felesleget.

Remelem valamennyire ertheto a problemam...

Esetleg valakinek van tanacsa, merre-hogyan igy az ismerkedessel?

2018. dec. 18. 23:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%

Ha jól értem le akarsz fogyni a jövőben és most azon megy a rugózás, hogy vajon aki megszeret így ahogy vagy, elfogad-e majd, ha már csak mit tudom én... 60 kiló vagy.

Ez ugyan az lehet, mint amikor valakinek a párja hízik 40 kilót és az már nem tetszik a másiknak, csak éppen visszafelé.

Szerintem (mivel gondolom egy nagyobb súlyt szeretnél leadni) ne nagyon számíts arra, hogy ekkora változást túl sokan tolerálnak. Persze, kellemesen attól még csalódhatsz.

32/f

2018. dec. 18. 23:37
 2/15 A kérdező kommentje:

Igen,lecsupaszitva ilyesmi.

Hat,a remeny hal meg utoljara. :D Koszi a valaszt.

2018. dec. 18. 23:40
 3/15 anonim ***** válasza:
9%

Ismerkedéskor a terved közöld azért, aztán meglátod, hogy lesz-e valaki most vagy akkor rohannak meg, mikor lefogytál.

32/f

2018. dec. 18. 23:50
 4/15 anonim ***** válasza:
73%

Előbb lefogyni? Az lenne az igazi, nem?

Én gondolom, hogy óriási akaraterő viszont jó lenne már magadert is megtenni..én szorítok

2018. dec. 18. 23:50
 5/15 anonim ***** válasza:
36%
Fogyj le.
2018. dec. 18. 23:56
 6/15 anonim ***** válasza:
88%

Én kicsit “jobb” arányokkal indultam (102 kg/172 cm) mikor megismertem a párom. 2 év után le kellett fogynom (betegség miatt), 75 kg lettem. Igazából a párom ugyanúgy szeret és kíván, pedig azóta már van egy közös gyerekünk is. Szóval létezik olyan, hogy így is úgy is szeret, de egy hájfetisiszta tényleg nem tolerálná a fogyást.

Talán a “legegyszerűbb”, ha előbb lefogysz és utána (vagy éppen közben 😉) találsz párt.

2018. dec. 19. 00:18
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

Válaszd szét a 2 dolgot, a fogyást és az ismerkedést.

Ha majd szükségét érzed, akkor lefogysz, de addig is élőben ismerkedj inkább, ne társkeresőkön

2018. dec. 19. 07:13
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, ha kövér vagy akkor olyannal fogsz összejönni aki a kovereket szereti. Ennyi.

Ezt szerintem nem kell tovább ragozni.

Ha taszító hogy az jön veled össze aki a kovereket szereti akkor azt képzeld el milyen lenne ha olyannak aki nem szereti a kovereket kellene téged megcsinálni. :)

Szoval. Csak duci kedvelő lehet a párod vagy olyan akinek más nem jut és rafanyalodik a testedre.

Szerintem a ducikedvelovel jobban jarsz mert az nem undorral nyúl hozzád.

2018. dec. 19. 07:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egy éve én is hasonló problémával küzdöttem (160/90), jelenleg van egy párkapcsolatom. A barátom "ducikedvelő", de nem fetisizta: nem érdekli se a hízás,se a háj (bár ki tudja, lehet azért visz el mindig kajálni... :D - csak vicc volt, ha valaki nem értené), legalábbis olyan értelemben nem, hogy izgatná.

Ennek ellenére igenis kíván, szeret (azért van egy szint, amit már nem kehet megjátszani szerintem: nem "rám fanyalodik" néha napján stb). Szóval létezik olyan, hogy valaki számára tetszetős legyen a külsőd, de nem perverz módon (tudom, van, akinek már az is perverz, hogy egyáltalán nem lankad le erre)...

Ha fogyni akarsz, akkor tedd meg, de ne másért, magadért. Lehet, ha lesz egy ol,an párod, mint nekem, nem akarsz majd fogyni, mert jól érzed így magad. Lehet, hogy akkor is ez lesz a célod... De ha már most azt érzed, hogy neked "nem jut" más, csak fétisesek, akkor érdemes már most elkezdened fogyózni, hátha a hozzáállásodon változtat.

2018. dec. 19. 08:10
 10/15 anonim ***** válasza:
66%

Eloszor miert nem teszed rendbe magad? Ez a suly mar veszelyes az egeszsegedre. Nem ertem kinek akarsz varni? Vagy mire varsz? Gondolom fiatal vagy, ne cseszd el az eleted, mindenki szeret enni, de gondolj magadra es a kornyezetedre akik alkalom adtak teged kell apolgatniuk. Felelotlenseg ekkora sullyal elbi, es enm masokkal szemben hanem elsosorban magaddal szemben.

Ha ez megtortent nem kell agyalj az en baromsagokon, hogy koverkedvelo vagy nem kedvelo..

2018. dec. 19. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!