Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kover lanyos kerdes, de nem a megszokott problemaval. Valakinek vann tippje?
Elorelathatoan hosszura sikerul, szoval koszonom,ha vegig olvasod,es bocsanat az esetleg elutesekert.
Tehat: en vagyok a kerdesben szereplo kover lany (nyilvan), privatokat megelozendo elmondom, hogy 100 kg korul es 158 centi vagyok.
Probaltam mar duci tarskeresot (pl feabie), sima tarskeresot, de sehol sem jartam sikerrel. A sima tarskereson kapcsolatos vagy akar hazas ferfiak akartak megdonteni jobb hijjan, ezt meg leraztam, de a duci tarskereson meg rajottem, hogy nagyon taszit a haj-fetis. Nagyon fura es kenyelmetlen pl. itt nehany kerdesnel is azt latni,hogy egyes duci kedvelo pasik konkretan a hajra izgulnak ra vagy magara a nagy testsuly tudatara...oke,ezt szerencsetlenul fogalmaztam meg, de talan valaki erti, mire probalok kilyukadni.
Az etetes es a hizas sem vonz, ami szinten sok duci kedvelo pasit erdekel.
En nem azert eszem, mert felizgat a hizas vagy mert hizni akarok, azert eszem mert jol esik. Sot, sokat sem eszem, csak nem figyelek oda, hogy mit es keves a mozgas is, szoval ertelemszeruen nem fogyok. Egyelore eleg jol megvagyok a boromben, DE szeretnek mindenkeppen eletmodot valtani idovel.
Tehat diohejban a problema az, hogy a fogyas iranti vagyammal a legtobb duci kedvelonel mar alapbol nem johetek szoba, es igazabol nem is szeretnek fetisizalva lenni. Oke, az nyilvan jol esne ha a tulsullyal egyutt szeretne es izgatonak talalna a testemet, de akkor tenyleg a testemet magat talalja annak es ne konkretan a felesleget.
Remelem valamennyire ertheto a problemam...
Esetleg valakinek van tanacsa, merre-hogyan igy az ismerkedessel?
8-as: felreertesz. Nem az a baj, ha valaki koverkedvelo, hanem ha konkret hajfetisiszta vagy feeder. Amit azt hiszem a kilences (vagy nem tudom melyik) valaszolo mondott, hogy a baratja ducikedvelo de semmi fetis vagy hasonlo, az alapjaraton teljesen rendben lenne. Csak egy olyan szemely meg akkor nem fogadna el, ha fogyasnak indulnek...
Koszi a valaszokat.
Van egy barátnőm pont ilyen adatokkal, nagyon kövér, nem duci, szinte gurul kategória. Egész életében, tinikora óta kapcsolatban volt, 2 hónapot sem volt egyedül soha.
Az életben és a love.hun talált társat.
Mindig csak az arcáról tesz fel fotót, bejelöli a testalkatát, és szépen kitölti az érdeklődési köreit.
Jelenleg egy 180 magas, 2 diplomás, szőke, átlagos testalkatú egészen helyes sráccal jár, de az exei is egy kivétellel helyesek voltak, pedig se nagy cicik, se extra szép arc, se menő öltözködés nem jellemzi, még csak nem is gazdag, bár igaz, hogy többdiplomás. Nem hájfetisiszta egyik exe sem. Onnan tudom, hogy én nagyon vékony vagyok, én láttam, hogy azért megdugnának, ha a barátnőm nem lenne.
Próbáld meg a love.hun szerintem, meg minden társkeresőn arcképpel. Ne a súlyodra helyezd a figyelmet, csak jelöld számok nélkül, hogy molett vagy, ha van ilyen lehetőség. Tinderen ne írd ki, egy kicsit úgyis látszik az arcodon, viszont ha match van, említsd meg szinte egyből a mizu kérdések után.
Igazából talán azért sikeresebb a barátnőm, mert kezdeményező típus. Na nem hív el senkit sehova, de keresi annak a társaságát, aki tetszik neki, és sokszor annyira egyértelmű, hogy gyorsan eldől, akar e valamit a srác tőle.
Kis félénk lánykaként sokkal nehezebb lehet.
Ja és a fetisisztákat nem kell úgy elítélni. Minden ember fetisiszta, csak annak nincs neve, hogy az ember az izmokra vagy a karcsú, vagy a fenekes popsis testalkatra gerjed.
Egy fetisiszta is lehet szerelmes, csak annyi a különbség, hogy nem csak! a szeretett személy személyiségére, vagy a szex gondolatára áll fel neki, hanem másvalamire IS!
Tehát, ha egy fetisiszta szerelmes beléd, akkor nem csak a lábadra fog gerjedni, hanem rád is.
Én benedvesedek nőként az egyenruhás férfiakra, és egyből eszembe jut a szex, legszivesebben ilyesmikre maszturbálok(de nem csak erre), de voltam már szerelmes, és a barátom gondolatától is odáig voltam meg vissza, pedig köze nem volt semmilyen egyenruhához.
Szóval nem kell úgy elítélni ezt. Nem azt jelenti, hogy másra nem, hanem, hogy erre is.
Ha pedig lefogysz, bármelyik szerelmes fetisiszta megbékél ezzel, hisz ez csak a vágyainak egy része, ha szerelmes lesz, te leszel a fontosabb.
Szóval lehetsz nyitottabb, mert ő is csak úgy ismerkedik, hogy a számára fontosabb dolgokat helyezi előtérbe. Míg másnak a diploma vagy a magasság számít, nekik az extra súly. De ha társat keresnek, és nem szexet, akkor a személyiséged fogja érdekelni őket.
Van itt egy srác, aki 160+os nőket keres, na ő nem párra vágyik elsősorban, hanem az egyik vágyálmát akarja kiélni, amit hosszútávon is el tudna viselni. Mintha mi milliárdos fitnessbajnok, 185ös modell doktorált férfiakat szeretnénk.
Szóval, aki elsősorban nem szexre megy és hájfetisiszta, annak a személyiséged fog jobban kelleni, nem a tested, az csak plusz előny lesz.
Ha érdekel, hogy milyenek párkapcsolatban, nézz körül pixien, beszélgess ott velük, hogy gondolkoznak.
Tedd rendbe a lelkedet és a gondolataidat.
Ha nem szimpatizálsz a fetisisztakkal akkor ne foglalkozz velük . Van millió fickó aki a telt csajokat szereti nem beteg módon. Ne foglalkozz a súlyjoddal külső szempontjából csak az egészséged miatt. És semmiképp ne hangsúlyozd vagy hozd szóba mint problémát. Nekem méret komplexusom van, de mindenhol azt hallom hogy nem a méretem gáz, hanem hogy foglalkozok vele. Aki hozzad való, az úgy fogad el amilyen vagy és segít ha változtatni akarsz.
( persze csak ha lány vagy mert különben leoltanak, kiröhögnek és megalaznak)
Érezd jól magad figyelj az egészségedre és várd a megfelelő partnert .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!