Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire megszokott az, hogy néha szégyellem a párom a külsője miatt?
Figyelt kérdés
Veletek is megesett már? Kövérebb férfi, emiatt néha úgy érzem nem néz ki elég jól, ha a társaságban több nála férfiasabb kinézetű férfi is van. Emberileg jó vele lenni, ezért is szeretem a társaságát, viszont könnyen lehet látni nála jobb testű férfit is.2019. ápr. 22. 17:32
1/18 anonim válasza:
Ez barátság inkább részedről, mint párkapcsolat. Akkor nem szégyelted, amikor összejöttél vele?
2/18 anonim válasza:
"emberileg jó vele lenni, ezért is szeretem a társaságát"
ő nem a párod hanem a haverod
3/18 A kérdező kommentje:
2 : Szexelek is vele, nincs is azzal semmi gondom. Viszont szerintem nem nőként írtátok ezeket a válaszokat. Amennyi pocakos férfit látok, nem tudom elképzelni, hogy legalább egyszer nem sejlett fel a nőben, hogy nem néz ki elég jól a párja.
2019. ápr. 22. 17:55
4/18 anonim válasza:
Szia! Részemről nem megszokott, a férjemnek van túlsúlya, igaz jó kiállású, széles vállú, magas férfi, jól eloszlik rajta, nem egy pókhasú típus. Egy kis pocakja azért van, de amúgy izmos, rendszeresen sportol. Jól öltözik, gyönyörű szeme van és klassz a haja (40+ ez nem kis dolog:)). Én kifejezetten imádok vele megjelenni, büszke vagyok rá. Lehet, hogy ha látnád, a te mércéd szerint nem nézne ki jól, de nekem tetszik, ez a lényeg. Úgy tűnik nekem, hogy neked viszont nem igazán tetszik a párod, mint férfi.Szerintem inkább kedveled őt, gondolom szereted is mint egy barátot, de a párkapcsolathoz kell fizikai vonzalom, úgy gondolom, ez elengedhetetlen. Szerintem ha vonzónak talál valakit az ember, arra büszke, hogy vele van.
5/18 anonim válasza:
Nekem ez rohadt megalázó lenne. Ha tudnám, hogy a 'párom' így gondol rám, dobbantanék gondolkozás nélkül.
6/18 anonim válasza:
Hát igen, ez így barátság extrákkal. Én imádom a páromat, külsőre is oda meg vissza vagyok érte, és szerintem azért ennek így kellene lenni egy jó kapcsolatban. Olyan előfordul, hogy igénytelenségből előnytelenül öltözik fel, vagy leszarja, hogy áll épp a haja, de ezek ilyen férfi dolgok, persze ilyenkor cseszegetem, ő meg morog :D De alapvetően bele vagyok esve kívül-belül. Szóval ha neked konkrétan nem tetszik, ott gond van.
7/18 anonim válasza:
Tipikus nő. Nem azért kell neki jó pasi, mert szexuálisan csak ahhoz tud vonzódni, hanem hogy más előtt felvághasson.
8/18 anonim válasza:
Én nőként válaszoltam, de látom nem tetszett amit írtam.
9/18 anonim válasza:
Nem, nem esett meg és nincs is rendben az, hogy így érzel. Nőként válaszolva mondom, hogy engem egyáltalán nem érdekelt sose, hogy mások mit gondolnak a páromról. Nekem az számít, hogy nekem tetszen. Szóval ha tényleg szeretnéd ezt a férfit, akkor nem érdekelne mások véleménye.
Egyébként meg mindenkitől lehet találni szebbet vagy jobbat, nyilván tőled is, hiszen te sem vagy tőkéletes, viszont olyat aki igazán szeret, olyat nem lehet minden sarkon találni.
10/18 anonim válasza:
Szerintem ez nem jó dolog, hogy így érzel. Ha szereted és vonzódsz hozzá, nem kellene szégyellned. Jobb pasi meg mindig lesz nála. Én nagyon szeretek a párommal megjelenni, számomra mindig jól néz ki. Tény és való mondjuk, hogy régebben elég előnytelenül öltözött, bár akkor se szégyelltem mutatkozni vele soha. Azóta elmentem vele vásárolni (ő kérte a véleményem miatt), és most már a stílusa is igazán jó. Nekem egy dolog volt furcsa amikor összejöttünk: ő kopaszodik, és emiatt inkább lenyírta nagyon rövidre az egész haját. Mindig látszott, hogy ő se barátkozott meg vele, mert mindig sapkát hordana ha tudna.. Van köztünk korkülönbség, az én korosztályomban még nem nagyon találni olyat akinek ritka a haja, ezért volt szokatlan. De egyébként nekem teljesen tetszik így, kicsit hosszabb borostát szokott hagyni hozzá, abszolút szexi, mindig mondom is neki, mert ő még nem fogadta el. De hogy emiatt szégyelltem volna megjelenni vele a jó kiállású, magas, dús hajú barátaim között, olyan soha nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!