Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 éves elvált de gyermektelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves elvált de gyermektelen nő hol keressen társat?

Figyelt kérdés

22 éves korában Franciaországban férjhez ment egy nála 23 évvel idősebb férfihez aki borász. Két évvel ezelőtt elváltak mert megcsalta a férfi, a váláskor egy nagyobb összeget ítélt a francia bíróság a nőnek a borászatban végzett munkája után.

Franciaországban ez nem kirívó összeg, de Budapesten egy átlagon felüli életszínvonal megalapozásához bőven elég. Lakás a Svábhegyen, tízmilliós autó és egy jól jövedelmező vállakozás.

A kérdés az lenne, milyen esélye van egy elvált de gyermektelen 30 éves nőnek hozzávaló férfit találnia ha a javainak 100% az előző férje biztosította? Próbálta ezt titkolni, erre prostituáltnak hitték ami ennél is rosszabb. Hol tudna ismerkedni hasonló értékrendű férfival? Próbálkoztak nála férfi haszonlesők akik a pénzt szimatolták ki, de ők felejtősek.

A lány a keresztlányom

2019. ápr. 20. 18:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kérdező! Egyik kommentedben a férfiak a haszonlesők, a másikban a nők. Nem vagy te egy csöppet paranoiás?!

És nem te vagy véletlenül maga a franszia mádmázell, csak mert baromira nem életszerű, hogy egy nénike ilyen szinten aggódik az unokahugiért.... azért az unokahugiért, aki állítólag szép, okos, tökéletes, sikeres, és nem mellesleg 30 éves....

Aki valóban rendelkezik a fenti tulajdonságokkal, azért nem kell aggódni, hiszen felnőtt, szép, okos, sikeres..... Vagy az van, hogy félsz a karmától? Mert tudod, hogy bármikor jöhet egy fiatal fiúcska, aki dolgozik pár évet ebben a hű de sikeres vállalkozásban, aztán távozik egy csinos kis összeggel, amiért ugyebár megdolgozott?!

Tudod, én realista ember vagyok. Szerintem az a nő se nem sikeres, és se nem okos, aki huszonévesen aláfekszik egy 50+-os fazonnak, majd sikkesen távozik némi pénzzel, mondván megdolgozott érte. Nem véletlenül tartják nagyon sokan annak, amit te igyekszel itt nagyon finoman körülírni....

Normális férfi kap fiatalabb, valóban okos nőt is, akit nem kell szégyellni társaságban.

2019. ápr. 20. 22:46
 22/24 anonim ***** válasza:

Bekamuzhatja még mindig, hogy apu háza, kocsija, vállalkozása, én fizum, aztán ennyi.

32/f

2019. ápr. 21. 04:55
 23/24 anonim ***** válasza:
Semmi közöd a magánéletéhez te phasz! Érdekes véleményed van azokról az emberekről akik nem egy francia borász phaszát szopták kint évekig!
2019. ápr. 21. 23:55
 24/24 mikeXxX ***** válasza:
Nem is tudtam hogy qurva igényes vagyok mert kocsival megyek plázába és edőterembe is járok meg sportpályára és egy két partyra 😂😂😂! Figyelj kérdező aki kicsit is szép és okos az fog találni partnert ajánlom hogy mindenki nyugodjon le a p.csába 😂 .
2019. ápr. 22. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!