Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan huszonéves lányok, akik nem szeretnének gyermeket?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok, és nem szeretnék gyermeket. A tapasztalataim szerint a legtöbb lány igen, így hátrányom van párkeresésben. Nektek mi erről a véleményetek?

2018. febr. 6. 10:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%
Ez még nálad is változhat. A szerelem nem tudhatod, mit hoz majd ki belőled.
2018. febr. 6. 10:57
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Én pl. nem szeretnék.
2018. febr. 6. 10:58
 3/14 anonim ***** válasza:
29%
21 éves fiú vagy, nem pedig 30 éves férfi. Szerintem ez változhat még.
2018. febr. 6. 11:00
 4/14 anonim ***** válasza:
46%

Máskor meg az a baj, hogy alig van 1-2 nő, aki akar gyereket. :D

Amúgy szerintem marhaság ennyi idősen ilyen kijelentéseket tenni. 23 vagyok, hátam közepére se kívánok egy gyereket, de honnan tudjam, lehet hogy 4 év múlva meg életem álma lesz egy baba..

Btw elég sok lány van, aki nem akar gyereket... de szerintem még korai ezt kijelentened, hogy soha nem akarsz. Kevés férfinak indulnak be az apai ösztönei ilyen korban, természetes, hogy nem akarsz. Hogy később mi lesz, azt meg nem tudhatod.

2018. febr. 6. 11:21
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
21 évesen még felesleges ilyet mondani. Lehet 5-10 év múlva már akarni fogsz. Persze ismerkedésnél mindenképp tudnia kell a másik félnek, hogy te jelenleg úgy gondolod, hogy nem akarsz majd.
2018. febr. 6. 11:35
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
Most én is úgy gondolom,hogy nem szeretnék. 21L
2018. febr. 6. 11:48
 7/14 anonim ***** válasza:
74%
Igen vannak, egyre többen szerintem. Én több nyomós indokból se akarok (ez nem fog változni, ismerem annyira magam), és ez miatt nem egyszer csúnyán néztek rám az emberek. (főleg lányok) A volt csoporttársaim, megvoltak veszve, hogy már gyereket akarnak (18-25 évesek) és még szerencse, h nekik nem említettem az álláspontomat, mert porig szidtak volna, az alapján írom ezt, mert hallottam, hogy hogyan osztanak másokat.
2018. febr. 6. 11:56
 8/14 anonim ***** válasza:
41%

Érdekes, a nővérem a párjával lassacskán babát tervez, mindenfelől kapják az ívet, hogy "minek", meg hogy "meg fogjátok bánni", felsorolják nekik egy gyerek összes létező (vagy nem létező) negatívumát, kb lehülyézik őket.

Mások véleményével kár foglalkozni, valami miatt úgyis szidni fognak, ha akarnak.

2018. febr. 6. 12:09
 9/14 anonim ***** válasza:
#8 Szerintem ezek az eltérések, függhetnek a hagyományoktól/ki milyen értékrendre alapította a nézeteit stb... A baj ezzel csak akkor van, ha másikra akarjuk/akarják ráerőltetni a saját helyesnek vélt nézeteiket, és nem engednek belőle vagy nem tudják elfogadni a másikét. Barátnőm kb. 6 hónapja szült, friss kapcsolattal, Őt is az elején bombázták, úgy, amit te is említettél, de ennek ellenére szerencsére, végül elfogadták az Ő döntését, és a legfontosabb, hogy támogatják, félretéve a saját nézeteiket. A másik, könnyű azt mondani, hogy más megnyilvánulásával ne foglalkozzunk, mert akárhogy is próbáljuk elkerülni, lesz*rni, ha még nem is tudatosan, de ezek is formálnak minket . Sőt gyerekként, erre rá is vagyunk utalva.(legalábbis, én ezt tapasztalom, és nagyon jó lenne, ha ez nem így lenne) Én szerintem mindennek hatása van mindenre, vagy semminek nincs hatása semmire, de ennek feszegetése már filozófiához, és egyéb tudományhoz tartozik.
2018. febr. 6. 13:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem meg azért szidnak, mert nem akarok gyereket. Tojok rá, szidjanak csak. Épp ez volt a mondandóm lényege, kár emiatt változtatni, mert ha most hallgatok rájuk, és azt mondom, hogy "oké, akkor akarok gyereket", akkor meg betalál a másik oldal, akik meg ezért szidnának.

Ha így is, úgy is kapom az ívet, akkor minek foglalkozzak vele? Bármit csinálok, valakinek nem fog tetszeni. Akkor hagyom a francba, és élem az életem úgy, ahogy NEKEM tetszik. Így is vannak akik betalálnak és piszkálnak, de legalább közben a saját utamat járom, ami boldoggá tesz.

2018. febr. 6. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!