Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan huszonéves lányok, akik nem szeretnének gyermeket?
Máskor meg az a baj, hogy alig van 1-2 nő, aki akar gyereket. :D
Amúgy szerintem marhaság ennyi idősen ilyen kijelentéseket tenni. 23 vagyok, hátam közepére se kívánok egy gyereket, de honnan tudjam, lehet hogy 4 év múlva meg életem álma lesz egy baba..
Btw elég sok lány van, aki nem akar gyereket... de szerintem még korai ezt kijelentened, hogy soha nem akarsz. Kevés férfinak indulnak be az apai ösztönei ilyen korban, természetes, hogy nem akarsz. Hogy később mi lesz, azt meg nem tudhatod.
Érdekes, a nővérem a párjával lassacskán babát tervez, mindenfelől kapják az ívet, hogy "minek", meg hogy "meg fogjátok bánni", felsorolják nekik egy gyerek összes létező (vagy nem létező) negatívumát, kb lehülyézik őket.
Mások véleményével kár foglalkozni, valami miatt úgyis szidni fognak, ha akarnak.
Engem meg azért szidnak, mert nem akarok gyereket. Tojok rá, szidjanak csak. Épp ez volt a mondandóm lényege, kár emiatt változtatni, mert ha most hallgatok rájuk, és azt mondom, hogy "oké, akkor akarok gyereket", akkor meg betalál a másik oldal, akik meg ezért szidnának.
Ha így is, úgy is kapom az ívet, akkor minek foglalkozzak vele? Bármit csinálok, valakinek nem fog tetszeni. Akkor hagyom a francba, és élem az életem úgy, ahogy NEKEM tetszik. Így is vannak akik betalálnak és piszkálnak, de legalább közben a saját utamat járom, ami boldoggá tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!