Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet tapintatosan közölni a hölggyel, hogy az igénytelensége az akadály?

Figyelt kérdés

Megismertem egy online társkeresőn egy harmincas leányzót. (Én 40F) Jó ideig írogattunk, majd beszélgettünk is telefonon. Elmondta magáról, hogy semennyire sem puccos, nem szereti a flancot stb. Ennek ellenére fotókon inkább tűnt egy természetes laza csajnak. Összejött a találkozó. A lány jó lenne. Alkat, termet, minden, arcra is tetszene és roppant kedves, csupaszív teremtés. Ő szeretné folytatni, szentül hisz is benne, hogy mi egy pár leszünk. A baj viszont az, hogy szegénykémnek zsíros a haja, koszos, lompos ruhákat hord nő létére, foghiánnyal is küzd, semennyire sem ad magára. Ha kikupálná magát, simán el tudnám őt fogadni, mert amúgy tetszene és ahogy mondtam, nagyon kedves és jó fej is.

Ott vagyok tanácstalan, hogy megbántás nélkül sem leépíteni nem lehet valakit, sem pedig igényesebbségre sarkallni. Elég hülyén adná ki magát, hogyha azt mondanám neki, hogy akkor leszek a párja, ha kikupálja magát. Elég gőgös hülye dolog lenne részemről.

Én sem vagyok egy elszállt és piperkőc barom, tőle sem extra dolgokat szeretnék, csak ápoltságot.

De közben meg lelkileg tökre összepasszolnánk. Sőt testileg is.

Szóval a kérdés annyi, hogy ki mit tenne e helyzetben. Leépítené, megpróbálna odahatni, vagy mit? Illetve hogy oldható meg, hogy ne legyek sértő, bántó, mert azt nem érdemelné meg. (Kérek mindenkit, hogy értelmes, normális választ adjon. Kioktató és ellenséges hangvételű dolgokkal senki nem megy semmire)

2019. ápr. 19. 14:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha elmegy egy randira koszos, lompos ruhában, meg zsíros hajjal, amikor tetszeni akar valakinek, akkor milyen lesz később?? 30 évesen ez már nem nagyon fog megváltozni, csak rosszabb lesz.
2019. ápr. 19. 16:05
 12/19 anonim ***** válasza:
Azért aki az első randira elmegy zsiros hajjal, annál mélyre gyökeredzik a probléma. Milyen lehet a lakása??? Tök jó, hogy ilyen turelmes vagy én is támogatom, hogy őszinte légy. Lehet csak olyan rég van egyedül, hogy megfeledkezett az alap higièniarol. Szülés után, két gyerek után rohangaszva, egész nap a lakásban én is elhanyagoltam magam. Mondjuk azt nehéz elfelwjteni, hogy randi előtt hajar mosunk...
2019. ápr. 19. 16:06
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
Az is tök jogos, amit a 11-es ír. Szerintem MINIMÁLIS elvárás, hogy egy nő legalább randin, amikor kifejezetten az lenne a lényeg, hogy tetsszen a férfinak, kicsit kicsípje magát. Az én szememben egy ilyen alak nem is nő. A nőknek annyi eszköze van rá, hogy jól nézzenek ki, ha erre valakinek nincs semmi igénye, az az ő dolga, de én szóba nem állnék vele.
2019. ápr. 19. 16:09
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Előttem már jópáran leírták hogy mit kéne tenned szóval nem ismétlem el. Egy kérdés: nem lehet hogy csak egy rossz napját fogtad ki? Ezt most a hajmosásra, ruhára értem. Bár szerintem ha valakit érdekel egy randi arra azért készül az ember annyira hogy a lehető legjobb formáját hozza de tegyük fel mivan ha nemtudom épp sietett/sok dolga és csak felkapott valamit és nem volt ideje hajat mosni. A többire ugyan ez nem mentség, vagy lehet én vagyok túl naiv:D

De amúgy őszinteség!

2019. ápr. 19. 16:15
 15/19 piroska és a farkas ***** válasza:
51%
Mindamellett, h szerintem is nagyon fontos az àpiltsàg, az első benyomàs, az igényesség, stb...ha ő egyébként egy vonzó nő, nem lehet, h szàndékosan volt most igénytelen, hogy végre valaki figyeljen fel arra, aki ő valójàban? Úgy értem, talàn az a tapasztalata, h a férfiak eddig " csak" a nőt làttàk meg benne, de a lelki, szellemi tàrsat nem, és egyszerűen csak tudni szeretné, h vajon azt az oldalàt hàttérbe helyezve is érdekes, vonzó- e szàmodra. A kérdésed egyébként szerintem nagyon kedves.
2019. ápr. 19. 20:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Fú 15... Ez fájt :D
2019. ápr. 19. 22:34
 17/19 piroska és a farkas ***** válasza:
52%
Miért is?
2019. ápr. 20. 00:15
 18/19 anonim ***** válasza:
72%
Mert ez nem egy gyerekmese, ahol a királylány parasztlánynak öltözött, hogy a legény a szívébe szeressen bele :D Az emberek a valóságban nem csinálnak ilyet, és ha mégis, az régen rossz - miért kellene nekem figyelmen kívül hagynom valaki igénytelenségét? Az igényesség, ápoltság az ember személyiségének a része, ugyanúgy hozzá tartozik, mint a humorérzéke, a műveltsége, az értékrendje.
2019. ápr. 20. 10:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Azóta megvolt a vallomás?
2019. ápr. 20. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!