Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kompenzálhatja egy nő, ha nincs szerencséje a munkával, karrierrel? Vagy ne is álmodjon kapcsolatról?
Férfi vagyok, pont leszarom, hogy mekkora szerencséje van a nőnek a karrierjével.
Én jól keresek, ha találok egy nőt, akivel minden passzol, ez a legkevesebb...
Mint láthatod, általában a férfiaknak nem annyira számít egy nő karrierje.
Én vágyom az anyagi függetlenségre és szeretnék sikeres lenni, szóval nem tudom elképzelni, hogy ez a szerencsén múlna, csak a saját akaratodon kérdező.
Hogyha ez zavarja, akkor tegyen ellene. A munka meg a karrier egyáltalán nem szerencse kérdése. Dolgozni kell érte. Magától nem pottyan az öledbe egy kész karrier.
Ha meg nem zavar akkor ne befolyásoljon a társkeresésben. Csak találj egy olyan férfit, aki nem akar anyagi függésben tartani és nem néz le emiatt.
Mit értesz az alatt,hogy nincs szerencséje a munkával, karrierrel? Ez nem szerencse kérdése.
Az egyik bölcs hozzátartozóm mondta,hogy mindegy milyen szakmád van, hol dolgozol, de abban legyél kiváló amit csinálsz. Ha az egyik munkahelyen úgy érzem,hogy nem tudom megfelelően ellátni a feladatom, vagy bármit csinálok nem ismernek el, akkor keresek más lehetőséget, esetleg tanulok valamit +-ban.
Ha viszont a munkahelyemen folyamatos kudarc ér, nincs sikerélményem, gyomorgörccsel megyek munkába, akkor az önbizalmam ez nagyban aláássa ami kihat az életem más terültére is. Pl. a párkapcsolatomra.Értéktelennek, alkalmatlannak érzem magam.
Nem szabad hagyni,hogy ez megtörténjen, változtatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!