Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg csak a net az egyetlen színtere a pártalálásnak? Hatványozottan igaz ez ha nő-nővel kapcsolatról van szó?
Az exeiddel hol ismerkedtél meg? És ha pl. facebook csoportokban ismerkednél? Az jó dolog ha tudsz/szeretsz idegenekkel beszélgetni, az eddigi barátnőimmel nagy részével úgy jöttem össze, hogy csak úgy szóva elegyedtünk.Persze időbe tellik olyat találni,aki szintén a saját neméhez vonzódik, ugyanúgy komoly kapcsolatot keres stb. A netes társkeresőket azért ajánlanám neked, mert ott koncentráltabban vannak jelen a kapcsolatot kereső, egyedülálló nők, és így felgyorsíthatod a pártalálást. És ott is lehet csak úgy beszélgetni és ha megvan az összhang akkor komolyabbra fordítani.
28/N
Pedig kénytelen leszel, úgy értem ha össze jössz valakivel, és nem csak alkalmikét tekintesz rá, akkor ugyan úgy megjelensz vele, megfogod a kezét. Bemutatod később a barátaidnak, és valószínűleg nem fogod letagadni, hogy ő csak egy barát.
Utcán is megfogod a kezét, jó manapság már minden legjobb barátnő fogja egymás kezét abban nincs semmi. De feltűnhet a nézésből is pl hogy több van köztetek.
Lényegében úgy is mindenki tudni fogja aki közel áll hozzád, aki meg teljesen ismeretlen számodra azt szard le, szerintem simád vállald fel :)
Egyébként meg, a férfiaknak tetszik ez a dolog, ha a lányban van bi hajlam. Én társkereső oldalon úgy fogalmaznék akkor, hogy volt már kapcsolatom férfiakkal, de úgy érzem egy nő tudná igazán azt megadni amire vágyok, és mellette tudnék kiteljesedni.
Hidd el, senki nem vetne meg... Mindenki szűrű alapján keres, a férfiaknak ez tetszene, még egyesek be is próbálkoznának, de könnyen leépítheted őket.
Hetero nők, meg úgy se keresnek egymásra, szóval csak bi/leszbi nők látnák a hirdetésed javarészt.
Szóval szerintem nyugodtan regisztrálj, nincs félnivalód a helyzettől.
F/27
Sajnos manapság már tényleg arról szól a párkeresés, hogy jobbra vagy balra húzom a fényképét a telefonos applikációban. Eltűnt az udvarlás, az első hosszú ismerkedős beszélgetések is már facebookon és hasonló helyeken történnek. Régen azért sokkal jobb volt. :/
Sokan nem fogadják el, ha valaki a saját nemében keres párt, így megértem, hogy élőben nem igazán reklámozod ezt magadról. No meg annak sincs értelme, ha elkezdesz ismerkedni valakivel, majd 2 hét múlva kiderül, hogy ő csak hetero, más kizárt, és akkor kezdheted elölről valaki mással.
Szóval marad a netes ismerkedés. De rengeteg olyan nő van ilyen oldalakon, aki a saját nemében keres, még én is meglepődtem rajta. Ráadásul nagyon szépek, csinosak. Néha azt kívánom, bárcsak nő lennék. :D
Próbálj ki pár ilyen oldalt, szerintem hamar megtalálod a párod.
79-es! most láttam csak a válaszod, a telefonom valamiért nem mutatta,... :) Neked is köszönöm, természetesen... Egyébként meg voltam már ilyentéárskereső oldalakon "megnézni milyen is", de általában fizetősök, meg ugye fel kell rakni fényképet... és most múltkor pont rátaláltam így egy ismerősömre... Úgyhogy eszembe jutott, mi van, ha olyanok is felmennek, akik csak "viccből, kőrbenéelődni" aztán rám bukkannak véletlenül, mint ahogy én rábukkantam arra az ismerősömre... :D
a másik dolog: Kicsit félek a csinos lányoktól :D hahaha (világ életemben kudarc-kerülő voltam :D)
Ne félj a csinos lányoktól, max nem írnak vissza. :) Bár elég kellemetlen, mikor szembe jön veled az utcán, és látod rajta, hogy tudja, hogy te írtál neki. :D
Amúgy meg az ember a belső tulajdonságoktól lesz szép, hisz a külső változik. :)
Sosem tudhatod, hogy kinek mi tetszik. :) Én pl férfiként sokkal jobban szeretem, ha egy nőn farmer és egy póló vagy ing van. Attól még ugyanúgy lehet nőies. :)
De ha küldesz egy képet, akkor mondok véleményt szívesen. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!