Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális lányok! Mit gondoltok olyan kapcsolatról, ahol impotens férfi lenne a párotok, vagy olyan, akit akár erényövben tartva eltilthattok a szextől?
Minden embernek meg van a párja. Az aszexuális lányoknak és az ilyen férfiaknak is.
Azt nem értem, hogy ha valaki impotens, miért kéne rá erényöv? Ez olyan, mint kulcsra zárni egy üres szobát, hogy ki nem rabolja valaki, nem?
Ha rajtam lenne erényöv, még ugyanúgy letámadnám a barátnőmet csak ugye szex nem lenne.
Szóval ez nem valami jó megoldás, pláne mert egy erényövben tartott férfinek még nagyobb lesz a szexuális kedve.
Márpedig egy aszexuális lány nem szereti az orális szexet és az ujjazást sem, a szex minden formáját elutasítja.
Ez most komoly?? Öhm. nem, nekem nem kell olyan pasi, akit csak az tart vissza attól, hogy megcsaljon vagy "rám támadjon", hogy be van zárva a farka...
Azért ne csaljon meg, mert szeret és mert tudja, hogy nekem fájna, valamint azért ne támadjon le, mikor nem akarom, mert tisztel és akkor van szex, mikor mind a ketten akarjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!