Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy férfi hogyan kompenzálhatja a nem előnyös külsőt?
Nem vagy annyira kövér,inkább mackós vagy.
Neked szerintem ideális alkatod van,simán elmennél kondizni,másfél év alatt nagyon komolyan néznél,mert most is van alapod.
Ezt parlagon hagyni szerintem gáz,menj edzeni,hidd el rád ragadni fognak az izmok.
30F
Ha nincs eü. oka a kövérségnek, akkor szimplán csak lusta az emberünk, egy ilyen pasi pedig ha a feje tetejére áll, sem kell.
Kompenzálni a lustaságot nem lehet, ez van.
Fogyj le, sportolj, étkezz egészségesen. Ebben mi olyan nehéz?
Ja, csak lusta vagy és a kifogások mögé bújsz.
Változtass magadon, foglalkozz sporttal, önismerettel, növeld az önbizalmad.
De akár maradhatsz gyáva nyuszi is. Hisz, aki nem mer, az nem is nyer.
"A nők között is van sok kövér, sőt még nálam kövérebbek is és mégis jól érzik magukat."
Olvastam egy cikket és pont az ilyen mentalitás miatt tart itt az ország, ahol most tart, hogy Magyarország a LEGKÖVÉREBB ország Európában!
Jelen pillanatban fogadd el,hogy ilyen az alkatod, mellette persze tegyél azért,hogy ne maradjon ilyen.
Ha elfogadod magad, máris könnyebben megy az ismerkedés. Legyél határozott, kellően humoros és kellően érdeklődő,figyelmes.
Ne legyél túlbeszélős, de hallgatag se. Nézz a lány szemébe, mosolyogj.
Szerintem maga az alkat nem lehet akadály az ismerkedésnél, de ha lehajtott fejjel közeledsz valakihez, bátortalanul,azzal a tudattal,hogy úgysem fog menni az ismerkedés, az bizony látható, és erre nem vevő senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!