Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek egy férfi hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy férfi hogyan kompenzálhatja a nem előnyös külsőt?

Figyelt kérdés
Kövér vagyok, igen, 185 cm mellé 100 kg. Nem ideális testsúly. Viszont hasonló testalkatú lányok társaságát is keresem és nem csak kényszerből. Viszont nem merek kezdeményezni, mert kellemetlen szituációnak érzem magamra nézve, mert emiatt nagyobb esélyt látok a visszautasításra.
2018. ápr. 19. 17:41
 1/10 anonim ***** válasza:
33%

Nem vagy annyira kövér,inkább mackós vagy.

Neked szerintem ideális alkatod van,simán elmennél kondizni,másfél év alatt nagyon komolyan néznél,mert most is van alapod.

Ezt parlagon hagyni szerintem gáz,menj edzeni,hidd el rád ragadni fognak az izmok.

30F

2018. ápr. 19. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
Intelligens humor, jó duma, egyedi stílus...
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha nincs eü. oka a kövérségnek, akkor szimplán csak lusta az emberünk, egy ilyen pasi pedig ha a feje tetejére áll, sem kell.

Kompenzálni a lustaságot nem lehet, ez van.

4/10 anonim ***** válasza:
62%
Sehogy. Mármint ha csak az a bajod, hogy kövér vagy, simán lefogyhatsz. A csúnya arc viszont nem kompenzálható.
2018. ápr. 19. 18:03
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Fogyj le, sportolj, étkezz egészségesen. Ebben mi olyan nehéz?

Ja, csak lusta vagy és a kifogások mögé bújsz.

Változtass magadon, foglalkozz sporttal, önismerettel, növeld az önbizalmad.

De akár maradhatsz gyáva nyuszi is. Hisz, aki nem mer, az nem is nyer.

2018. ápr. 19. 18:05
 6/10 A kérdező kommentje:
17:52 : A nők között is van sok kövér, sőt még nálam kövérebbek is és mégis jól érzik magukat.
2018. ápr. 19. 18:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Én majdnem 100 kiló voltam és 157 centi. Jól éreztem magam, csak épp pasit nem kerestem - ők se engem -, mert nem akartam kövéren semmit senkitől. Tudtam, hogy nem tetszem másoknak, magamnak sem tetszettem.
2018. ápr. 19. 18:12
 8/10 anonim ***** válasza:

"A nők között is van sok kövér, sőt még nálam kövérebbek is és mégis jól érzik magukat."

Olvastam egy cikket és pont az ilyen mentalitás miatt tart itt az ország, ahol most tart, hogy Magyarország a LEGKÖVÉREBB ország Európában!

[link]

2018. ápr. 19. 18:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Jelen pillanatban fogadd el,hogy ilyen az alkatod, mellette persze tegyél azért,hogy ne maradjon ilyen.

Ha elfogadod magad, máris könnyebben megy az ismerkedés. Legyél határozott, kellően humoros és kellően érdeklődő,figyelmes.

Ne legyél túlbeszélős, de hallgatag se. Nézz a lány szemébe, mosolyogj.

Szerintem maga az alkat nem lehet akadály az ismerkedésnél, de ha lehajtott fejjel közeledsz valakihez, bátortalanul,azzal a tudattal,hogy úgysem fog menni az ismerkedés, az bizony látható, és erre nem vevő senki.

2018. ápr. 19. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Igazándiból én nem látom, hogy lehetne kompenzálni. Külön skálán mozog a külső és a belső. Külsőt tekintve van egy minimum szint, amit el kell érni. És akkor egy közeoes külsőt felhúzhat egy jó belső. De egy egyáltalán nem vonzó külsőbe nem lehet beleszeretni, bármilyen fantasztikus is a személy, is ő... ha nincs kémia, akkor nincs szerelem. Csak barátság.
2018. ápr. 19. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!