Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok általában nem járnána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok általában nem járnának sem kövérrel sem romával, ÁBRAHÁM-mal sem kivételeznétek?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk ilyen jó hangja lenne

https://www.youtube.com/watch?v=Z865SgZieUg

2019. ápr. 15. 13:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%

De járnak kövérrel is vagy romával is, ha elegendő pénze van. A nők számára régebben az erősebb, vagy az ügyesebb vadász jelentette az etalont, mert abban látták azt aki mellett fennmaradhat a faj. Ma már ez átterelődött a vagyon felé. A nők bármit elviselnek egy gazdag palinak, csak ne kelljen elmenniük dolgozni, ne kelljen főzni, takarítani, stb, de bármit felböffentekenk azt megkapják!

Ezt egy gazdag roma vagy egy puhos milliomos is meg tudja adni!!!!!

A pénz megszépít!!!!!

2019. ápr. 15. 13:50
 2/17 anonim ***** válasza:
65%

Szerinted a roma csajok kikkel járnak?

Szerinted, akiknek tetszik a kicsit kövérkésebb alkat, az kikkel jár?

De egy egészséges mozgásban gazdag életmódot folytató csaj biztos, hogy nem fog összejönni egy elhízott sráccal.

2019. ápr. 15. 14:01
 3/17 anonim ***** válasza:
67%

Ne hülyéskedj, ennél a srácnál sokkal kövérebb pasikat is látni kapcsolatban.

Romákat szintén szoktam látni párosával. (Épp az a baja sokaknak, hogy ""elszaporodnak"", ha nem lenne párjuk, akkor ezt hogy viteleznék ki? :D )

2019. ápr. 15. 14:06
 4/17 anonim ***** válasza:
44%
általában csak megdugatják magukat egy romával, mert azt hiszik, hogy néger nagyságú nekik, aztán végigszenvedik a szexet a 12 centissel, mert félnek, hogy meg lennének verve, ha letipliznek, és aztán az életük végéig letagadják az aktust, sokan még a szende szüzet is megjátsszák.
2019. ápr. 15. 14:10
 5/17 A kérdező kommentje:
igen, általában a 80%-át be sem vallják
2019. ápr. 15. 14:16
 6/17 anonim ***** válasza:

Ha már kövér énekes csávó, inkább Rag 'N' Bone, az ő hangja jobban tetszik.

Amúgy ha tesz azért, hogy jobb élete legyen, ad magára, akkor simán szóba jöhetne nálam, ha a hangja is bejön.

2019. ápr. 15. 14:22
 7/17 anonim ***** válasza:
49%

Én roma pasival élek, pedig mindig utáltam a cigányokat. Adtam neki ehgy esélyt, mert nagyon rendes. Nem bántam meg, sok felszínes fehér pasi a nyomába nem érhet.

És régebben tetszett egy kövér pasi, de ő nem akart járni velem.

2019. ápr. 15. 14:27
 8/17 anonim ***** válasza:
37%

7

roma pasi álmodozik

2019. ápr. 15. 14:31
 9/17 anonim ***** válasza:

Ha így lenne, akkor nem kéne annyi segílykét osztogatni... :-D

Nézd, nekem a tisztességes, nem cirkuszoló, rendesen dolgozó romákkal nincs bajom, de a kövérek nem vonzók számomra, ezen nem változtat semmi.

2019. ápr. 15. 14:53
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudtam, hogy Ábrahám egy énekes. Azt hittem, hogy fedőnéven a zsidókra céloz a kérdés. :D
2019. ápr. 15. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!