Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Személyes ismerettség (szimpatikusság) után kezdeményeztem egy férfinál. Bejelöltem facebookon és ráírtam. Egy napot egészen jól átbeszélgettük, de hétvége óta semmi... Van még esély, hogy fog keresni, vagy ez így részéről akkor ennyi? Élőben úgy tűnt, hogy tetszem neki.

2019. ápr. 15. 10:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Tök jó hogy kezdeményeztél, de most rajta a sor. Rossz lehet ha nem keres, de legalább te megtettél mondent.
2019. ápr. 15. 10:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Élőben miből szűrted le, hogy bejössz neki?
2019. ápr. 15. 11:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért lehet azt érezni, láthatóan kereste a társaságomat. Üzenetben is kedves volt.
2019. ápr. 15. 12:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Szóval semmiből. Attól, hogy valaki bír vagy csak szimplán kedves, nem akar még tőled semmit.
2019. ápr. 15. 12:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Persze, gondolom azért hívott meg italra is.
2019. ápr. 15. 12:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha akarsz valamit, akkor tenned kell érte. Hívd el talizni!
2019. ápr. 15. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!