Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél miért keverik össze a ducit molettet a kövérséggel?
Figyelt kérdés
Csomószor van az hogy egy nagyon elhízott kövér nő rámondja magáról hogy duci.
Múltkor is ismerős tudta hogy szeretem a duci nőket és erre mutatott ajánlott egy elhízott bálnát... Mondom neki a DUCIKAT szeretek nem a kövéreket.
2019. ápr. 10. 07:56
1/10 anonim válasza:
Ezek nem egzakt fogalmak. Nekem pl. minden ilyen kövér.
2/10 anonim válasza:
Mert az agyhalott faxoknak is fokozatai vannak. Te már ügyesen közelítesz a csúcsra.
3/10 anonim válasza:
Ezt a kérdést a dedóból írtad?? :D :D A te cingár tested nagyon kevés a duci nőknek is, csak szólok, ne érezd magad olyan nagy csávónak mellettük :D.
4/10 anonim válasza:
Szerintem itt az a gond, hogx ez szubjektív. Én 90 kilósan azt mondom magamra, hogy kövér, disznó, bálna... A barátom meg azt mondja, hogy nem, mert eg még bőven a molett kategória szerinte. (Persze ferdíthet is, de nyilván, ha túl nagy lennék neki, nem lenne velem...) De ugyanezt el lehet játszani bárkivel, akinek picit eltér a felfogása ebben a tiédtől.
5/10 anonim válasza:
Hat jah, en 75 kilosan ducinak mondtam magam (165 centihez) de lehet ez mar vkinek a kover kategoria. Most 68 vagyok mar es meg mindig duci:D csak az se mindegy hogy hizik vki, van baratnom aki kiloban tobb is sztem, de olyan szerencses homokora, husis lany es bejon a sracoknak. En meg hiaba vagyok kiloban kevesebb, ha a legtobb felesleg a hasamon, karomon, hatamon van, es nem oszlik el olyan szepen:( igy lehet ram elobb mondjak h kover.
6/10 anonim válasza:
82% Engem konkrétan hasonló paraméterekkel, úgy hogy edzettem rendszeresen leszázkilósozott egy "adonisz". De megtörtént 56 kilósan is, hogy ducinak neveztek, meg kövérnek.
7/10 anonim válasza:
Nekem tök mindegy hogy duci vagy kövér vagy minek nevezi magát. Nekem az ilyen csajok mind egy kategóriába tartoznak, a felejtősbe...
8/10 anonim válasza:
Szerintem minden átlagostól(ami a husis, van mit fogni rajta), kicsit eltérő alkat felfelé, az kövér, túlsúlyos, ezen belül vannak a kicsit kövérek( duci, molett) és a nagyon kövérek.
Én 165 centihez 58 kiló vagyok és teljesen átlagos, van mit fogni rajtam alakom van...
9/10 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy arányos-e. Egy 60 kilós nő is kövérnek tűnik, ha nagy a hasa meg a segge.
10/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy duci vagy kövér ! Azonnal kuka nálam. Azt mondom olyan 170 /55 az ideális . De 65 kilóig még nem szoktam senkit elzavarni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!