Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem elég ha önmagadat adod ismerkedésnél?
Szerintem bőven elég, sőt. Aláírom, nem tanácsos a legrosszabbal kezdeni, vagy a másik nyakába zúdítani valami negatív és súlyos dolgot (mert sajnos sok ilyennel találkoztam, ami azonnal meg is hozta az ismerkedés halálítéletét), de az őszinteség és az, hogy önmagad légy megnyerő. Előbb vagy utóbb úgyis jön valaki, akivel passzol az ember, és akkor sokkal könnyebb lesz, mert nem kell azon rágódni, hogy folyton fenntarts egy adott, elvárt sémát.
Ehhez viszont kell magabiztosság és önismeret is, és szerintem ezek hiánya miatt van az gyakran, hogy inkább a klisés elvárásoknak megfelelő képet mutatnak az emberek, hiszen ezt látják maguk körül.
A magabiztossag az egyik legfobb ferfi ereny. Mutatja, hogy tulleptel a gyerek korszakon, es felnottkent is megallod a helyed. Ha azt mutatod, hogy meg mindig gyerek vagy, akkor aranyosnak gondolnak, de nem fognak akarni toled semmit.
42F
Haha, nyitószöveg az nálunk van a PUA-ban.
Add önmagad az a legnagyobb parasztvakitas. Ilyen Spiri-ezos trutymo.
Egyik legfontosabb tulajdonság a magabiztosság. Hogy legyel magabiztos? Azt hosszú lenne ide mind leírni. Kezdj el dolgozni magadon. Ezzel kezdődik a lista.
Diavolino44, én pillanatnyilag magabiztos vagyok abban hogy önmagamat adva, erényeket és gyengeségeket felvállalva nincs szükségem nyitószövegekre, mert ha még el is utasítanak, nem probléma.
Ez megfelelő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!