Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel akasztják ki a férfiakat a nők ismerkedésnél?
Ha valaki nem ismeri önmagát, ezáltal mást mondd mint amit tesz. Vica meg verza!
2019. márc. 2. 08:20
Sokaknak már az elutasítás is kiakasztó.
Pénzzel, hisztivel, csak a pasi tegyen mindent, hazudozással..stb.
2019. márc. 2. 08:25
Engem legtöbbször azzal, hogy nem képesek beszélgetni, mert túl buták hozzá. Mindenre egyszavas válaszok, egy értelmes mondatot nem tudnak kinyögni, kérdezés nuku.
2019. márc. 2. 08:40
3-as az para. De nem lehet hogy csak baromi félénkek, nyuszik? Nem pedig buta mind? Hisz mi alapján hívod randira? :)
Ha a nyusziság nem szimpi, azt, mint ok, eltudom fogadni...
2019. márc. 2. 08:52
Engem azzal, mikor az alapvető bizalmat nem kapom meg (ami ahhoz kéne, hogy bizonyítsa) , azért, mert MÁS visszaélt durván a bizalmával a múltban, így az ismerkedés átmegy egyszerű időhúzásba, amire még már én nem vagyok hajlandó. Ilyen egyszerű dolgokra gondolok, hogy mi a neve, melyik városban lakik, ő mit dolgozik/hol tanul, kontaktcsere (bezzeg én megmondom, mivel komolyabb ismerkedéshez ezek már szoktak kelleni).
32/f
2019. márc. 2. 08:53
2019. márc. 2. 08:55
Én most azzal akasztottam ki egy 26 éves srácot, hogy felhívtam a figyelmét arra, hogy nem olvasta el figyelmesen társkeresőn az adatlapomat. 34 évesen nem az ő korosztályában keresgélek, erre nem volt tekintettel, aztán írt egy tuskó levelet, hogy úgysem fogok találni senkit. Kedves srác... :-D Jót nevettem rajta, anyukájának és apukájának vissza kéne küldeni még egy kis nevelésre.
2019. márc. 2. 09:33
Ha az lett volna a kérdés, hogy van e kocsink, akkor az igen meg a nem is 0%-t érne gondolom... 😂
32/f
2019. márc. 2. 09:41
#4 Ez netes ismerkedésnél is ugyanúgy megnyilvánul a legtöbb nőnél. Még ott is nyuszik? Az azért durva lenne...
2019. márc. 2. 09:46
#4 nem, ezt amúgy legtöbbször ahercegnő komplexus miatt csinálják, fennhordják az orrukat, őket meg kell hódítani, el kell kápráztatni, ők csak kb állásinterjúztatók.
2019. márc. 2. 09:56
Kapcsolódó kérdések: