Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexszel kezdődő ismerkedésnél hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Első randin (ami előtt sokáig neten beszélgettünk) lefeküdtünk és jó volt. Azóta is napi szinten beszélünk, még egy randi volt azon is rengeteg szex volt...igazából én komoly tartós kapcsolatot szeretnék ès látszólag ő is hajlik rá. A probléma hogy most ilyenkor hogy alakul a kapcsolat? Miből tudom hányadán is állunk? Vagy mit tanácsoltok ahhoz hogy komolyabb mederbe lehessen terelni a dolgot?
legyetek minél többet együtt és beszélgessetek is ne csak szexeljetek
csináljatok közös nem dugós programokat
2013. jún. 18. 00:58
2/13 anonim válasza:
Hát voltam én már így. Volt netes is, akivel rögtön szex lett és volt buliban felszedett, egy éjszakásnak induló, de valami megmozdult bennem a lány iránt. Én ilyenkor egy az egyben el szoktam mondani, hogy valamit érzek és adnék ennek egy lehetőséget és szeretném ezt hosszú távon csinálni, de nem erőltetni. Egy próbát megér alapon. Ennél konkrétabban és egyszerűbben szerintem nem lehet.
3/13 anonim válasza:
Mivel szerintem itt senki sem jós - bár lehet, hogy tévedek - egyszerűbb lenne erről vele beszélned.
Bármi lehet. Lehet, hogy neki is vannak komoly tervei, de az is lehet, hogy csak szexet akar. Szerintem hozd fel neki a témát.
24N
4/13 anonim válasza:
Te meg a komolyabb meder...és csodálkoznak, hogy miért ilyenek a fiatalok.
5/13 anonim válasza:
Keep it going on!
2013. jún. 18. 00:59
6/13 anonim válasza:
De az előttem szóló is nagyon jót írt. Ezt fokozandó, olyan közös program, ami neki sokat jelenthet. Gondolom már tudsz róla ezt-azt. Vidd el oda, ahová nagyon vágyik, adj neki olyan élményt, amit átélne stb.
2013. jún. 18. 01:00
7/13 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele és ő is mondta hogy lehet róla szó csak még most korai. Azt mondta hogy ne tervezzünk úgyis alakul. Látom rajta a jeleket hogy komolyabbra is el tudná képzelni viszont a problémám hogy ugye most nincs meg a kézfogás puszi ölelés csók szeretkezés fokozatok. Így viszont lövésem nincs hogy mit kéne tennem. Amúgy 22 éves a srác.
2013. jún. 18. 01:03
8/13 anonim válasza:
Milyen jeleket látsz? Látod vagy csak te képzeled bele? Egyáltalán nem mindegy.
2013. jún. 18. 01:06
9/13 A kérdező kommentje:
Hát honnan a jó életből tudjam hogy csak beleképzelem-e? :D Kicsit paradox a kérdés szerintem xD De megkérdezte, hogy el tudnám-e vele komolyabban képzelni, ha úgy lenne a későbbiekben. Mondtam hogy el , amire azt mondta hogy akkor majd rá fog kérdezni ha ott tartunk. Persze igaza van csak én meg nem akarok szexkapcsolatot tartósat se...és akkor most ő úgy gondolta hogy szexelgetünk aztán vagy megunja és kidob vagy talán megkérdezi hogy akkor járunk-e...
2013. jún. 18. 01:13
10/13 anonim válasza:
ugyan ez volt velem is :) én erre pont tudom hogyan reagálj, ha akarod leírom priviben, írj privit és leírom neked :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!