Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexszel kezdődő ismerkedésnél hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Első randin (ami előtt sokáig neten beszélgettünk) lefeküdtünk és jó volt. Azóta is napi szinten beszélünk, még egy randi volt azon is rengeteg szex volt...igazából én komoly tartós kapcsolatot szeretnék ès látszólag ő is hajlik rá. A probléma hogy most ilyenkor hogy alakul a kapcsolat? Miből tudom hányadán is állunk? Vagy mit tanácsoltok ahhoz hogy komolyabb mederbe lehessen terelni a dolgot?
A segítséget előre is nagyon köszönöm :)
2013. jún. 18. 00:55
11/13 anonim válasza:
"Beszéltem vele és ő is mondta hogy lehet róla szó csak még most korai. Azt mondta hogy ne tervezzünk úgyis alakul"
Lefordítom: nem érdekel az egyéniséged, a hobbid, a gondolataid, a családod, a céljaid és az álmaid, duma helyett vetkőzz...
12/13 moosenstein válasza:
Az a helyzet, hogy sajnalatos modon, az elottem szolonak lesz igaza. Nagyon sajnalom, hogy ennyi eszed sincs ebben a korban :/
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat :) Az, hogy tapasztalatlan vagyok egy dolog, de ez alapján megítélni mennyi eszem van... :D Mindegy, már megszoktam, hogy az emberek nagyon könnyen ítélkeznek.
2013. jún. 18. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!