Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Milyen tanácsokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen tanácsokat adtak a szüleitek a fiúkkal, a szexszel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 10:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Akárhányszor elkezdett anyukám errôl beszélni mondtam neki, hogy hanyagoljuk a témát. Nagyon gáznak éreztem és az is volt!
2013. jún. 11. 10:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Semmilyent. Mire elkezdett volna ilyen nagyon gáz tanácsokat adni, már rég túl voltam mindenen. Néha arra gondolok lehet már akkor többet tudtam, mint anyám...
2013. jún. 11. 10:20
 3/11 anonim ***** válasza:
várd meg a megfelelőt :)
2013. jún. 11. 10:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Sajnos soha semmilyet. Nem ült le velem beszélni, meg is lett az eredménye, mert 14 évesen teherbe is estem. És nem jöttem rá, mert nem tudtam, mik lehetnek a tünetek. A 12-ik héten vetettük el, már majdnem késő volt, mire anyu felfigyelt rá, hogy folyton hányok. Lelkileg nagyon megviselt, már felnőttem és van 2 gyerekem , de még most is sírhatnékom támad, ha eszembe jut ez az egész.

Én a kamasz fiammal igyekszem gyakran beszélgetni a lányokról és a szexről.

2013. jún. 11. 10:27
 5/11 anonim ***** válasza:
semmit.
2013. jún. 11. 10:57
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

"Sajnos soha semmilyet. Nem ült le velem beszélni, meg is lett az eredménye, mert 14 évesen teherbe is estem. És nem jöttem rá, mert nem tudtam, mik lehetnek a tünetek. "

Én most nem azért mondom, de évtizedek óta már a hatodikosokat (12 éveseket) felvilágosítják az iskolában...

2013. jún. 11. 11:24
 7/11 anonim ***** válasza:
( Minket sem világosítottak fel igazán az iskolában.... Legalább is én nem emlékszek semmilyen érdemi információra :) )
2013. jún. 11. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Semmit...még akkor sem amikor észrevették rajtam hogy már túl vagyok rajta...(Elmondásuk szerint látszott rajtam, de még sem szóltak semmit sem...sose volt olyan a családi légkör itthon hogy bármiről felvilágosítsanak...).

Úgy igazából magam tapasztaltam ki (ez most így hülyén hangzott) hogy mi merre hány méter. Plusz van egy nővérem aki mesélt a kapcsolatáról, kapcsolatairól így abból is tanulhattam.

2013. jún. 11. 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hm, én kaptam párat anyukámtól, nem világmegváltóak mondjuk, de ezek amik megmaradtak a leginkább

Hogy nagy nőcsábászokért nem éri meg szomorkodni, hiába törik össze a szíved. Hogy mindig használjak óvszert, mert így a terhességen kívül a nemi betegségek miatt se kell parázni. Hogy egy kapcsolat alapja a kommunikáció, ne várjam, hogy a fejemből olvassanak.

2013. jún. 11. 12:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, azt is mondta már, hogy nem mindenki csupaszon szereti ott lent, mégha ez is most az elvárt/divatos:D
2013. jún. 11. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!