Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok adni nekem tanácsokat lányhódítással kapcsolatban?
Simán lehet esélyed,csak ne görcsölj, viselkedj hétköznapian.(ahogy általában szoktál)
Beszélgess vele a suliról (hátha jobban kinyílik)
Kérdezd meg mit szeret csinálni, hobbija, kedvenc étele, itala, vidd el moziba, vagy egy séta.
A lényeg, hogy önmagad ad! mert ha abba az énedbe szeret bele ami nem te vagy akkor nem fog sokáig tartani a kapcsolatod a csajal (persze, ha összejön.)
Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de lehet azért hozta szoba a másik gyereket, hogy téged lekoptasson (de ne legyen igazam)
Sok sikert!:)
A facebookos részhez annyit mondanék, hogy én a helyedben nem aggódnék. Szerintem mindig Rád ír, amikor ráér. Sokszor tanulás közben én is a háttérben benyomom a facebookot, néha ránézek, de amúgy nem foglalkozom vele, és nem tudok csetelni olyankor, mégis fenn vagyok. :) Szerintem amikor csak van ideje és kedve ír Neked. :)
A többihez pedig annyit, hogy igen, viselkedj természetesen. Ha relatív komoly kapcsolatra vágysz vele, ahhoz szükséges, hogy őszintén viselkedj kezdettől fogva, mert a most kimondott füllentések később előjöhetnek, és lebukhatsz, és közben nem biztos, hogy Beléd szeret, hanem egy "kitalált" valakibe. :) Ha szeret, szeressen úgy, ahogy vagy, hidd el, hosszú távon ez a jó taktika, és ha neki nem is tetszel így, lesz majd valaki. :)
Szerintem van esélyed, nem is kevés. Látszik, hogy fontos vagy neki. Lehet, hogy azért említi meg a másik fiút, hogy lásd, nem egy elveszett leányzó, aki nem kell senkinek. Azt írták itt előttem, hogy add önmagad. Hááát, ez nehéz ügy. Emberi mivoltunk kezdete óta, de még előbb is, a fiúk udvarolnak, azaz "teszik a szépet". Vagyis igyekeznek szebbnek, jobbnak mutatkozni mint amilyenek valójában. Nincs ebben semmi kivetni való, hisz a csajok se azért sminkelnek pl., hogy elcsúfítsák magukat. De azért tényleg próbálj meg természetesen viselkedni. Ha alajában véve komoly fiú vagy, ne akard mindenáron megnevettetni, ha meg humorágyú vagy a hétköznapokban, ne bonyolódj filozófiai fejtegetésekbe.
Félénk vagy, azt írod. Nyugi! Hidd el, ő legalább annyira izgul majd, mint te. És gondolj csak bele; semmi vesztenivalód nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!