Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós kapcsolatban élők! Meddig dúl a szerelem?
Meghallgatod, amit mond, nem ugatsz vissza...aztán figyelmen kívül hagyod...nem ő a párod, hnem a gyermeke.
Nálunk idestova 9 éve dúl. A problémákat megbeszéléssel illik megoldani, együtt...és nem másnap. Haraggal, tüskével ne aludj el...mondták az öregek...igazuk van.
Szerintem egy tartos parkapcsolat titka az ha 100%osan neki adod magad ezzel arra celzok h a lelked az ove lesz akkor erzi, hogy fontos neked annyira h erre is kepes vagy. Ezen kivul a kolcsonos vagy. Mindig legy gyenged!!
Az Aposjeloltrol annyit hogy ne akadj fent rajta akarmit mond. Az enyem rendszeresen a parom volt baratnoje neven szolit.
Sok Sikert!
A 9 év érdekes, de addig nem a szerelem dúl. Kedves kérdező szerintem még nem tartasz ott, hogy erről beszélj, mert ezt nem kérdezi az ember használja az agyát. Én se kérdeztem soha, hogyan viselkedjem. Nem a többi családtagon múlik, hanem rajtatok. Alkalmazkodás, a mindennapok hülyeségei, a másik rosszkedve, tolerancia. Ha mind a két ember ebben partner megy, ha csak az egyik vége. Sok mindenen múlik még, mit fogtok eztán csinálni.
Ha Ti nem lesztek összhangban, akkor már az após ( jelölt ) csak ráadás. Nagyjából van fogalmam, mert a középső gyerek annyi idős, mint Ti. N
nálunk még mindig dúl a szerelem. majdnem 3 éve vagyunk együtt, több mint 1 éve házasságban. már a legelejétől full szerelmesek voltunk ,de ahogy telt az idő, és minél jobban megismertem, megismerem őt, annál jobban oda vagyok érte.:)
az én apósom már nagyon régen meghalt sajnos, nem ismerhettem meg. a férjem sem emlékszik rá.
viszont ha ellenségeskedik, és civilizáltan sem lehet vele megbeszélni, akkor nem kell vele találkozni. ha tényleg szereted párod és vele akarsz lenni, akkor más megoldás nincs.
anyósom még élete teljében van, és már az elejétől elfogadta a fia választását, már amennyire én tudom. ha nem így lenne, a férjem egyedül látogatná, nélkülem. ennyi
egymás között pedig megbeszéljük az esetleges problémákat, őszinték vagyunk.
27/N
Huh, mi most léptük át a bűvös 7 évet. Ne tudjátok meg. Majdnem elváltunk. Most pedig mindketten elmondhatjuk, hogy boldogabbak vagyunk mint mikor kimondtuk az iget. Hogy mi a titkunk? Mikor már szinte minden kötél szakadt, kitört belőlünk az évek alatt felhalmozódott összes sérelem. Mindent kibeszéltünk, megbeszéltünk, átbeszéltünk. Ez az egyetlen titok: A kommunikáció.Részemről ennyi.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!