Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Benne lennél egy ilyen kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne lennél egy ilyen kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van néhány srác, akinek tetszel, és választanál egyet, ha nem érdekel igazán? És tudod, hogy nem fogsz iránta többet érezni, mint, hogy kedveled, hiányzik a fizikai vonzalom is. Ugyanakkor magadat nem tartod annyira nagy számnak, hogy találj még egy valakit, aki szépnek, vonzónak tart és akihez te is vonzódni tudsz. Volt egy hosszú kapcsolatom, és nehezen tudom elhinni, hogy még valaki másnak is tetszeni fogok.

(Hozzáteszem, nekem ez nem fog menni, de kíváncsi vagyok a véleményekre.)

2013. febr. 7. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem érzel iránta semmi olyat akkor felesleges belemenni egy kapcsolatba. Én is így voltam mikor szétmentem exemmel aztán egy festiválon megtaláltam a párom akivel már lassan 2 éve vagyunk együtt és együtt is élünk. :) Csak ne add fel a keresést.
2013. febr. 7. 10:11
 2/5 anonim ***** válasza:
És ez - lesz a magunkfajta halála.
2013. febr. 7. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne menj bele, ha tudod nem lesz belőle semmi! Te se örülnél annak, ha valaki csak azért járna veled, hogy a szexuális vonzalmát kielégítse rajtad. Hát a férfi se szeret palimadár lenni. Vagy közlöd vele, hogy dugni akarsz vagy hagyod a fenébe. Ez így fair.
2013. febr. 7. 11:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok dugni. Hiányzik, hogy szeressen valaki. De tudom, hogy nem fair. Később nem alakulhat ki érzelem vagy vonzalom? Még alig találkoztunk.
2013. febr. 7. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Kialakulhat, de azt te érzed, hogy mennyi az esélye rá. Feleslegesen ne várd át őt.
2013. febr. 7. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!