Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél szerelem nélkül egy kapcsolatban, hogy jól érzed magad és ennyi?
mert nem vagyok szerelmes, de ő sem, de ő csak annyit mond erre, nem kell mindenen agyalni, örüljek, hogy jól érzem magam vele és ne gondolkodjak.
szóval ész és cél nélkül egy kapcsolatban? ja meg szerelem nélkül?
Nem!
Az ilyet hívják barátságnak,és én még véletlenül se mennék bele ilyen lánnyal a kapcsolatba. Néha jól érezzük magunkat,szex is belefér,de ha nem az igazi,akkor nem,minek,felesleges időpocsékolás az egész...
igen a szex is benne van, de elvisz mindenhova, hogy ne azt lássam. ez kedves tőle - legalább ügyel arra, hogy jól érezzem magam -csupán a szexért?
én is valahol időpocsékolást látok benne, ettől tartok.
de ő leszögezte, hogy együtt vagyunk...
gondolom hogy csak neki legyek "bejáratos"?
de neki ez hogy működik így. előző bnőjéről is annyit mondott, lelépett, és ennyi.nem is bánja. nő mindig van alapon.
Szerelem nélkül is lehetsz boldog és érezheted jól magad, az csak egy plusz , amikor kismadárkák keringenek a fejed körül. Mindig az a lényeg általában ami utána marad.
Ha fontos a másik szeretsz vele lenni , jól érzed magad, akkor miért ne?? :)
Jelenleg is ilyen "miért ne"alapon vagyok benne.
csak kezdődik hogy mindig nyaggat, egyre többet akar a szexben és nekem gyors a tempó. de elvisz bárhová,megtesz bármit, azért, hogy megkaphasson.
hát én még nem voltam ennyire "komolytalan" kapcsolatban. teljesen össze vagyok zavarodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!