Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok tanácsokat evvel kapcsolatban? ( a többi lenn, kérlek olvassátok el)
Szerintem jobb volna elfelejtened ezt a fiút. Ne fuss olyan busz után, ami nem vesz fel! A távolság ilyen fiatalon nem túl jó, ez tapasztalat, de ha át is hidaltátok volna... Ha ő szeretett volna többet, jelezte volna. Ne magadat ostorozd. Most én is hasonló helyzetben vagyok és nekem is nehéz elfogadnom,hogy nem érdeklem a másik félt, de sajnos erről van szó. Már ne valld be! Csak belerondítanál a kapcsolatukba. Hagyd a fenébe, biztos csinos és okos vagy, jön majd más! :)
21/L
Most mindjárt jön a válasz:"kapjam be!":D
Csak azért,mert rossz tanácsot adtam.:D
Mondjuk,hogy ha annyira mély benyomást tettél volna,akkor 1 év alatt volt ideje közölni és nem jött volna össze mással,ha kölcsönös lenne a szimpátia.
Egyáltalán milyen távolságról van szó?
Jelenleg ezt most elvesztetted, de ha majd szakít a nővel, újra lesz esély arra hogy elmond hogy mit érzel, de lehet addigra már találsz te is valakit magadnak, sosem lehet tudni, mint ahogy azt sem, hogy mit mondana arra ha bevallanád neki hogy szereted. Egy próbát mindenképp megér, hisz jó is kisülhet a dologból, nem kell egyből negatívan hozzá állni.
26/l
"teljesen összetörtem, de azt írtam hogy nagyön örülök a kapcsolatának, és nem vallottam be neki hogy mit érzek iránta"
És amikor megkérdeztem, hogy a nők miért mondják homlokegyenest az ellenkezőjét annak, amit éreznek/gondolnak, akkor le lettem baszva, hogy én általánosítok, meg hülye, aki ezt teszi. Közben meg a nők nagy része ilyen, aztán csodálkoznak, ha szar nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!