Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egészséges egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egészséges egy kapcsolatban volt barátnőkről/barátokról beszélni?

Figyelt kérdés
akármilyen szinten. érdekelne

2012. nov. 13. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nem.
2012. nov. 13. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egészséges bizonyos mértékben mert, ha úgy nézed mer róla beszélni és nem sunyizik akkor rendben van, viszont van olyan is aki túlzásba viszi és a végén kiderül, hogy még szereti vagy vonzódik hozzá, valami biztosan.
2012. nov. 13. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem hozzátartozik a múlthoz, néha mesélni egy két sztorit szerintem nem bűn :D
2012. nov. 13. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
szaftos sztorik maradjanak ki, mert ha olyanok az a partnerben meg tud maradni elég sokáig...többivel szerintem sincs gáz.
2012. nov. 13. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
97%
A kis tinititánok még úgy érzik, hogy a másik legyen csak az övé, ne legyen múltja se jövője, vagy ha volt, akkor kussoljon róla. Így 30 éves fejjel azért már más a világ, nyilván mindenkinek volt valakije, mindenkinek a szívét összetörték, mindenkinek volt kapcsolata, amiből tanult, sőt talán egyes exeivel még tartja is a kapcsolatot egy adott szinten. Szóval ebben a korban már tök normális exekről beszélni, nyilván nem úgy hogy mennyivel jobb volt nálad, de hogy ki volt, mit csinált, miért mentünk szét, mi nem működött (amiből mit tanultam)... ez mind belefér, simán.
2012. nov. 13. 22:26
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. nov. 13. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:
95%

Nyilván az nem egészséges,ha folyton a másikról áradozik a párod,ódákat zeng róla,dicséri,vagy folyamatosan a közös történeteikkel traktál téged.

Viszont ha alkalomadtán mesél valaki a múltjáról,a régi sztorikról,a kapcsolatairól,az még belefér,elvégre a múlt is beszédes valamilyen mértékben,így néha még jó is,ha előjön a téma.

2012. nov. 13. 22:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet, teljesen egészséges dolog, amennyiben nem állandóan ez a téma, és nem áradozás és "bezzeg"-elés kapcsán jön elő a volt barát/barátnő.

Nálunk is szóba került, körülbelül annyira, mint bármely más korábbi élményünk, gyerekkor, szülők, barátok, iskola- és munkatársak stb.

2012. nov. 14. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!