Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nálatok is kizáró ok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nálatok is kizáró ok, ha egy férfi antifeminista?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 14. 13:56
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
77%
Hagyjuk már a női fonokoket. Rengeteg alkalmatlan férfi főnök van, csak akkor a Józsit, Bencet szokás szidni, Gizike esetében meg úgy általában a noket.
2019. ápr. 14. 17:13
 22/47 anonim ***** válasza:
73%

Igen. A párkapcsolatban is egyenlőséget várok el, ez nyilván nem tud megvalósulni egy olyan férfival, aki alacsonyabb rendűnek tekint.

Egyébként én szerintem ilyen fura feminista-mix vagyok, mert bár nagyon sok dologban egyetértek egy csomó feminista kikiáltással, azért pl a kvótarendszert mélységesen elítélem- ne azért vegyenek fel egy munkahelyre, mert nő vagyok, hanem mert alkalmasnak találtak az adott feladatra, függetlenül a nemi szerveimtől. Ez ugyanaz, mint bármi korábbi elnyomás, csak pár extra lépéssel.

Ugyanúgy egyetértek egy korábbi válaszolóval, hogy a férfi és a nő nem egyforma. Egyenlő, de nem EGYFORMA. Nagy különbség. Sajnos aki a feminizmust meghallja, az egyből arra gondolt, hogy egyformaságot kell ide teremteni, pedig ahogy mondjátok, a biológia, a szociális nevelés, az emberi természet mind lehetetlenné teszi ezt. De attól még, hogy egyformák nem lehetünk, mert pl én fizikailag gyengébb vagyok és ennélfogva alkalmatlan mondjuk egy bányában dolgozni, a férfiak nagy többsége kevésbé türelmes a kisgyerekekhez, és így nem alkalmas mondjuk általános iskolai tanárnak. Sarkított példa, de a lényeg azért talán átjön. Máshogy van huzalozva az agyunk, másképp gondolkodunk, másmilyen a fizikumunk, ez tény, ezek akkor sem fognak megváltozni, ha minden feminácik anyja maga jön le közénk, ez alap biológia, ennek ellenére férfi és nő közösen tud alkotni egy egységet, amelyben egyenlő mértékben veszik ki a részüket, nem az alapján felosztva a dolgokat, hogy ki milyen nemű, hanem az alapján, hogy személy szerint ki mire alkalmas. Nem egymás elnyomása a lényeg, hanem hogy közösen dolgozzunk ugyanazért a célért- szerintem. Hogy most ki viszi ki a szemetet és ki főzi meg a vacsorát, az lényegtelen, ha mindkét feladatot ugyanannyira megbecsüli a társadalom is és te is, mint ember, és ugyanúgy meghallgatod annak a véleményét is, aki a szemetet viszi és azét is, aki éppen főz.

Az, aki úgy gondolja, az én véleményem, gondolataim kevesebbet érnek és automatikusan ostobaságok, csak mert nő vagyok, az részemről nyilvánvalóan nem jöhet szóba. Ugyanúgy, aki állítja, hogy a nőnek a konyhában a helye, amúgy is kuss a neve, de azért szopja le napjában háromszor, miközben a női orgazmust csak a magazinok találták ki, igazából nem is létezik, kár is róla beszélni, az szintén kuka. Viszont az, aki ellenzi a férfiak elnyomását "feminizmus" címszó alatt, de egyébként egyetért az általam fentebb megfogalmazottakkal, azzal az égvilágon semmi problémám sem lenne, mert ebből a szempontból én is antifeminista volnék.

2019. ápr. 14. 17:57
 23/47 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk bejelentették, hogy elküldenek 2 embert, de a nőket és a melegeket nem, mert előírás...

Voltunk 3-an palik, akik egyik kategóriába sem estek bele, erre b***zinak vallottam magam, nem én voltam az egyetlen :), erre kirúgták a 3-adik ürgét!

2019. ápr. 14. 18:13
 24/47 A kérdező kommentje:

# 22

Nincs másképp huzalozva az agyunk. Szomorú, hogy még olyan értelmesnek tűnő nők, mint te is beveszik a propagandát, ahelyett, hogy utánajárnának a tudományos tényeknek.

2019. ápr. 14. 18:56
 25/47 anonim ***** válasza:
55%
24: Pedig igazság szerint tényleg másképp van. Más agyi területek aktívak bizonyos tevékenységek közben, zenehallgatásnál például megfigyelhető, hogy más agyi területek aktiválódnak ha a hallgató nő és ha férfi. Rengeteg tudományos vizsgálódás van a témában, inkább neked kellene olvasni kicsit.
2019. ápr. 14. 19:12
 26/47 anonim ***** válasza:
34%
#24 Másképp van huzalozva az agyunk, ez tudományos tény, úgyhogy elég nagy öngólt lőttél most.
2019. ápr. 14. 19:51
 27/47 A kérdező kommentje:

Nem igaz.

Az agy plasztikus, nincs egy determinált "huzalozás". Ti vagytok a tájékozatlanok, ha úgy gondoljátok, hogy mindenki huzalozott aggyal születik. Nem is értitek, hogy mit jelent a huzalozás.

És nincs olyan különbség a két nem között, ami nem a különböző környezeti hatások miatt alakult volna ki.

2019. ápr. 14. 20:35
 28/47 anonim ***** válasza:
18%

#22 megfogalmazta normálisan mi az elvárható a 21. században egyenlőség! terén, még a szót is jól használta, erre a sok idióta femináci meg lepontozta. Komolyan nem hittem volna, hogy ennyire agyatlanok vagytok, de ezek szerint tényleg.

A kérdezőnek meg ezúton is gratulálok, aki egyszerre született nőnek és férfinak, de valami információs kijelzőn ő a női nemet választotta és azóta ilyenformán harcolhat a nők EGYENLŐSÉGÉÉRT. Barom.

Te nem az antifeministákat akarod elkerülni, hanem az antifeminácikat. Gondold már el, ki a franc akarna veled egy fedél alatt lakni, úgy, hogy közben az ő nemét szapulod napi szinten és azért küzdesz, hogy a beteg agyadban feltételezett különbségeket megszüntesd. A szerszámát átszerelni nem akarod? Gondolom az segítene, mert párt ilyen folfogással nem fogsz találni soha.

2019. ápr. 14. 20:46
 29/47 A kérdező kommentje:

# 28

Küldjek diliházba beutalót? Ismerek egy pszichiátert.

2019. ápr. 14. 20:50
 30/47 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönet az ide válaszoló férfiaknak, ennél jobb reklámot a feminizmusnak el sem képzelhettünk volna.
2019. ápr. 14. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!