Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nálatok is kizáró ok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nálatok is kizáró ok, ha egy férfi antifeminista?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 14. 13:56
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
22%

"Például azok nevében, akik bántalmazó kapcsolatban élnek és nem kapnak érdemi segítséget, mert nem védi őket a jogrendszer. (Nem tudom, tisztában vagy-e azzal, hogy Magyarországon minden héten meghal egy nő családon belüli erőszak következtében és ez teljesen független a társadalmi státusztól, minden réteg érintett.)"

A családon belüli erőszakot büntetik a magyar törvények is. Az, hogy a "rendőrség" nem foglalkozik vele, más tészta, ők egyéb bűncselekményekkel sem foglalkoznak. Mellesleg amelyik nő nem hagyja ott a bunkó, agresszív, erőszakos párját, az magára vessen.

2019. ápr. 14. 15:58
 12/47 anonim ***** válasza:
55%
Vicces, hogy itt páran milyen személyeskedőre vették a figurát, ahelyett, hogy érveket hoznának fel.
2019. ápr. 14. 16:00
 13/47 anonim ***** válasza:
21%

Majd ha férfiak 15-20%-át eltartják a nők olyan életszínvonalon, mint a férfiak a női nem jópár képviselőjét, akkor gyertek a gyökér feminizmusotokkal.

Azt akarjátok elérni, h egyenrangúként kezeljen benneteket mindenki? Akkor a népességetek pontosan a férfiakkal megegyező része húzzon le mexikóba a bányákba, ugyan így álljon be fát vágni Norvégiában, és páran mehetnek tűzszerésznek meg valakinek az árkot is kellene ásnia. Tetszik, mehet a deal? Fogjátok fel, hogy nem lehet a férfi meg a nő egyenlő. Ez olyan, mint hogy a dísznövényt akarod elfogyasztani és egy szem krumplinkban gyönyörködni. Nem lehet! A természetben mindennek és mindenkinek megvan a maga funkciója. A női egyenjogúság észszerű mértékben fejlett országokban igenis megvalósult. Aki ennél többet szeretne, az vállalja a következményeket, amiket fentebb írtam.

2019. ápr. 14. 16:03
 14/47 A kérdező kommentje:

Pedig a nő és férfi egyenlő.

Tudom, hogy fáj elveszítened a privilégiumaidat, de a realitással nem vitatkozhatsz.

Remélem randik alkalmával is lenyomjátok ezt a szöveget, így rengeteg időt megspórolhattok a nőknek.

2019. ápr. 14. 16:07
 15/47 anonim ***** válasza:
50%
8: Az a probléma, hogy ez sarkítás. Én férfiként dolgoztam már férfiasnak mondott szakmában úgy, hogy a vezérigazgató nő volt! Tehát aki akar, tanul, és megvannak a képességei az igenis tud boldogulni karrier szempontból is. Családon belüli erőszakban fiúgyermekek is meghalnak, a csecsemőgyilkosságokat nagyrészt nők követik el. Sőt, férfiként ha ruházati eladó szeretnék lenni, sokkal hamarabb vesznek fel egy nőt, mint engem férfiként. Sok a sarkítás a feminista írásokban, ez a baj.
2019. ápr. 14. 16:10
 16/47 anonim ***** válasza:
11%

Legalább annyira ne lennél ostoba, T. kérdező, hogy ezt a mondatot "Pedig a nő és férfi egyenlő." kiegészíted valami másik tagmondattal, amit egy 6. osztályos biológia tankönyvvel nem tudok megcáfolni.

Volt 3 női főnököm, egyik bolondabb volt a másiknál. Amellett, hogy marta az összes a női kollégáit folyamatosan, teljesen kiszámíthatatlanok voltak az elvárásai és a viselkedése is. Minden apróságon felbosszantotta magát és ordítva rohangált a folyosón szidva az adott, éppen ott nem levő kollégát. Persze szembe utána nagyon kedves volt vele. A nők természete igenis más munkákra teszi őket alkalmassá, mint a férfiakat. Kivételek persze vannak, de a feminizmus is pont az általánosításról szól, így ezzel jelen esetben is élnék ;)

Egyébként ti is kiírhatnátok hogy femipics@k vagytok, nekünk sem kellemes ezzel a ténnyel az 5. randin szembesülni.

2019. ápr. 14. 16:32
 17/47 A kérdező kommentje:

# 16

Miért trollkodsz itt? Nem hozzád szólt a kérdés, hanem a nőkhöz, hogy járnának-e hozzád hasonló idiótákkal.

2019. ápr. 14. 16:37
 18/47 anonim ***** válasza:
23%

Na látod, ezeket a konkrétumokat szeretem, amikre építed egyébként az egész nézetedet is :D

Egyébként örülhetnél, kívülről népszerűnek látszik, az egyébként idióta kérdésed. Itt is vélek felfedezni némi párhuzamot a a nézeteddel, de az már túl magas labda lenne ;)

2019. ápr. 14. 16:42
 19/47 anonim ***** válasza:
69%
Igen, teljes egészében kizáró ok.
2019. ápr. 14. 17:09
 20/47 anonim ***** válasza:
84%

# 16: Volt nekem is borzalmas női főnököm - és borzalmas férfi főnököm is! Olyan, aki állandóan az ingája segítségével hozott döntéseket és folyton a hódításait kellett végighallgatnom.

Jelen pillanatban három női főnököm van és teljesen meg vagyok velük elégedve, mert emberileg jól ki lehet velük jönni.

2019. ápr. 14. 17:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!