Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok is kizáró ok, ha egy férfi antifeminista?
"Például azok nevében, akik bántalmazó kapcsolatban élnek és nem kapnak érdemi segítséget, mert nem védi őket a jogrendszer. (Nem tudom, tisztában vagy-e azzal, hogy Magyarországon minden héten meghal egy nő családon belüli erőszak következtében és ez teljesen független a társadalmi státusztól, minden réteg érintett.)"
A családon belüli erőszakot büntetik a magyar törvények is. Az, hogy a "rendőrség" nem foglalkozik vele, más tészta, ők egyéb bűncselekményekkel sem foglalkoznak. Mellesleg amelyik nő nem hagyja ott a bunkó, agresszív, erőszakos párját, az magára vessen.
Majd ha férfiak 15-20%-át eltartják a nők olyan életszínvonalon, mint a férfiak a női nem jópár képviselőjét, akkor gyertek a gyökér feminizmusotokkal.
Azt akarjátok elérni, h egyenrangúként kezeljen benneteket mindenki? Akkor a népességetek pontosan a férfiakkal megegyező része húzzon le mexikóba a bányákba, ugyan így álljon be fát vágni Norvégiában, és páran mehetnek tűzszerésznek meg valakinek az árkot is kellene ásnia. Tetszik, mehet a deal? Fogjátok fel, hogy nem lehet a férfi meg a nő egyenlő. Ez olyan, mint hogy a dísznövényt akarod elfogyasztani és egy szem krumplinkban gyönyörködni. Nem lehet! A természetben mindennek és mindenkinek megvan a maga funkciója. A női egyenjogúság észszerű mértékben fejlett országokban igenis megvalósult. Aki ennél többet szeretne, az vállalja a következményeket, amiket fentebb írtam.
Pedig a nő és férfi egyenlő.
Tudom, hogy fáj elveszítened a privilégiumaidat, de a realitással nem vitatkozhatsz.
Remélem randik alkalmával is lenyomjátok ezt a szöveget, így rengeteg időt megspórolhattok a nőknek.
Legalább annyira ne lennél ostoba, T. kérdező, hogy ezt a mondatot "Pedig a nő és férfi egyenlő." kiegészíted valami másik tagmondattal, amit egy 6. osztályos biológia tankönyvvel nem tudok megcáfolni.
Volt 3 női főnököm, egyik bolondabb volt a másiknál. Amellett, hogy marta az összes a női kollégáit folyamatosan, teljesen kiszámíthatatlanok voltak az elvárásai és a viselkedése is. Minden apróságon felbosszantotta magát és ordítva rohangált a folyosón szidva az adott, éppen ott nem levő kollégát. Persze szembe utána nagyon kedves volt vele. A nők természete igenis más munkákra teszi őket alkalmassá, mint a férfiakat. Kivételek persze vannak, de a feminizmus is pont az általánosításról szól, így ezzel jelen esetben is élnék ;)
Egyébként ti is kiírhatnátok hogy femipics@k vagytok, nekünk sem kellemes ezzel a ténnyel az 5. randin szembesülni.
# 16
Miért trollkodsz itt? Nem hozzád szólt a kérdés, hanem a nőkhöz, hogy járnának-e hozzád hasonló idiótákkal.
Na látod, ezeket a konkrétumokat szeretem, amikre építed egyébként az egész nézetedet is :D
Egyébként örülhetnél, kívülről népszerűnek látszik, az egyébként idióta kérdésed. Itt is vélek felfedezni némi párhuzamot a a nézeteddel, de az már túl magas labda lenne ;)
# 16: Volt nekem is borzalmas női főnököm - és borzalmas férfi főnököm is! Olyan, aki állandóan az ingája segítségével hozott döntéseket és folyton a hódításait kellett végighallgatnom.
Jelen pillanatban három női főnököm van és teljesen meg vagyok velük elégedve, mert emberileg jól ki lehet velük jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!