Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy férfi mindennap felhív?

Figyelt kérdés
Tudni való,hogy félős típus,mindennap felhív,érdeklődik,van,hogy egy nap többször is felhív,csak barátiként tekint rám,vagy esetleg többet akar csak még nem biztos magába? ( tudom gyerekes kérdés,pedig nem vagyunk már kamaszok ő 32 éves én 23)
2019. ápr. 13. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, az látszik, hogy itt NEKED van egy lehetőséged, hogy ha valamit szeretnél tőle, akkor kialakíthatod. Szóval: TE szeretnél tőle valamit?
2019. ápr. 13. 17:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Természetesen igen. De rámenős se akarok lenni.
2019. ápr. 13. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyszer te is felhívhatnád, hogy lássa, hogy neked is jelent ő valamit.
2019. ápr. 13. 17:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor irányítsd úgy a dolgokat, hogy összejöjjetek! Sok boldogságot!:)
2019. ápr. 13. 17:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Azért nem hívom én mert félek,hogy nem örülne neki,vagy épp zavarnám. Mindig úgy teszi le,hogy holnap lehet hívlak,ebből arra következtetek,hogy majd hív amikor neki épp alkalmas.

Köszönöm a válaszokat. :)

2019. ápr. 13. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ebbe az egyoldalúságba hamar bele lehet fáradni.

Annál nagyobb hibát nem tudsz véteni, mint hogy ennyire passzív maradsz. Egy kapcsolathoz hozzá kell tenned a magad 50%-át - ami lehet, h a végén 70% is kell, hogy legyen...:))

Te kéne diktáld, mit akarsz ebből kihozni, nem alárendelődni az ő hangulatainak.

2019. ápr. 13. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!