Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gond a lányoknak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gond a lányoknak ha egy pasasnak Aspergere van és nagyon introvertált?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 13. 22:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Fenét vagy aspergeres!

Csak fosol a csajoktól és nem bírod az embereket. Online teszt...múltkor láttam olyat, hogy "Melyik a gyógyító köved?".

Sportol, mozdulj ki, ismerkedj. Asperger...mint amikor az egészség rovatban irkálják, hogy pattanás van a hasukon, és az szerintük májrák...

2019. ápr. 14. 12:46
 22/25 A kérdező kommentje:

Remélem lesz majd értelmesebb válasz is.

És inkább nők véleménye érdekelne.

2019. ápr. 14. 13:02
 23/25 anonim ***** válasza:
58%

Azért ez olyan "betegség", aminek átlagostól magasabb intelligencia a mellékhatása."

Kérdező ne beszélj sületlenségeket ez nem autizmus ahol előfordul 0.5% -ban hogy zseni a gyerek a betegség mellett...

Az Asperger-szindrómát, amelynek diagnosztikai elemei közé tartozik a szociális válaszkészség hiánya, a mások iránti teljes érdektelenség, a zárkózottság, még napjainkban sem tudják helyesen értelmezni, diagnosztizálni a szakemberek.

Részletek: [link]

2019. ápr. 14. 13:29
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagy aspergeres, ezt már 100 másik kérdésednél is elmondtuk neked, te szimplán mulya vagy.

Aki meg "komoly agyi betegség"-nek hívta az aspergert szintén taps. Tudod te mi a komoly agyi betegség? Mondjuk az Ekbom-szindróma.

2019. ápr. 16. 00:07
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne gond. Ha a pasi szimpatikus, akkor bármilyen banális témába bekapcsolódok. Amit írtam, abból csak az a taszító, hogy vékony vagy és a kis mellű nőket szereted. Nekem sincsenek barátaim, nem szeretem a társaságot, nem is szeretek társaságban lenni. Kifejezettem hátrányt még nem szenvedtem emiatt. Sok pasinak nem jövök be, de esélyesen ők se nekem.
2019. ápr. 16. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!