Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gond a lányoknak ha egy pasasnak Aspergere van és nagyon introvertált?
Igaz én nő vagyok de aspergeres.
Van egy párom,akinek nagyon nehéz velem de szeret és kűzd nap,mint nap.De nem ajánlanám magam már senkinek,mert nem könnyű
8as vagyok.Eleve úgy indult a kapcsolatunk,hogy engem sokáig nem érdekelt ő,egyáltalán nem keltette fel a figyelmem. De kitartó volt,összejöttünk. 1 évig nem tudtam minek vagyunk együtt,majd végül hiányozni kezdett amikor nem volt velem,szerelmes lettem. Sokszor esek ok nélkül depresszióba,akkor nem érdekel semmi.Olyankor elküldöm őt,de nem megy el.A szemébe kb 3 hónap után néztem,mai napig sem túl sűrűn.Szóban nem tudom magam kifejezni,sokszor leveleket írok neki inkább.
Nem tudnék nélküle élni,de szerencsémre ő sem nélkülem. Nehéz lehet neki. Orvoshoz járkál velem,de feleslegesen.Így születtem,így is halok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!