Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy a csajozás. Ha suliba tantárgy lett volna lehet még mindig potvízsgára járnék? Valaki gondolkodott már ilyenen?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 13. 20:19
2/6 anonim válasza:
Van abban valami, hogy a biológia óra mellett lehetett volna egy emberi kapcsolatok óra, kommunikációs tréningekkel. :) Viszont felnőtt fejjel már túl késő változni. :)) F
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is már késő pedig csak 30 vagyok.
2019. ápr. 13. 20:25
4/6 anonim válasza:
Én ötös lennék belőle nőként. De pasizásból bukta lennék. Hacsak a flörtölés nem abból áll, hogy idegesen vihogok és nem nézek az emberek szemébe.
5/6 anonim válasza:
Ezt azt jelenti, hogy lusta vagy, nem?
Lehet, hogy azért érzed úgy, hogy nem tudod, mert nem “tanították”, sosem kaptál hasznos tanácsot a témában, nem tudod, hogy kezeld az ilyen helyzeteket.
Ha itt az az alapállás, hogy tanítják tantárgyként, tehát nem lehetōséged tanulni és te mégsem sajátítod el, akkor ez lustaságból, nemtörödōmség lehet inkább, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!