Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kell "bunkó" lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell "bunkó" lenni a nőkkel? Írjatok kérlek példákat!

Figyelt kérdés

2019. ápr. 12. 13:10
1 2
 1/17 anonim válasza:
87%
👏👏👏👏👏👏🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂😂😂
2019. ápr. 12. 13:12
 2/17 anonim ***** válasza:
80%

A "teccő' göci, kő kóla?" ismerkedő szöveg szerintem pont megfelelő lesz. Mindez persze az asztalra könyökölve, miközben a nő arcába böfögöd a sört.

#azemberifajkifogpusztulni

2019. ápr. 12. 13:16
 3/17 anonim ***** válasza:
88%

Ezt nem lehet tanulni. Vagy olyan vagy aki alapból bunkó vagy esélyed sincs.

Úgyis észreveszik ha erőlteted!

2019. ápr. 12. 13:26
 4/17 anonim ***** válasza:
75%

Morogsz folyton, rosszalló megjegyzéseket teszel, kerülöd a köszönés, sokat káromkodsz és garantáltan egy bunkó állatnak fognak tartani.

Pozitív bunkóság nem létezik, bár vannak alacsony önbizalmú nők akik olyan pasiknál kötnek ki akik lekezelik őket, mert nem tartják ennél jobbra magukat sem.

2019. ápr. 12. 13:37
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
Elkezdtem beszélgetni egy csajjal és nagyon tartotta magát bármilyen témát felhoztam, nem akart megnyílni. Ezt leszámítva tetszett, de tudtam hogy ő meg én sose leszünk egy pár. Aztán rákérdeztem direkt, (mert sejtettem hogy koptatni akar) hogy mekkora a mellmérete és egyéb intim dolgokba is belementem. Rögtön idegbe jött és be is fejeződött a kommunikáció, elkönyvelt bunkó parasztnak. :)
2019. ápr. 12. 13:46
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Tájékozódj itt az oldalon, nagyszerű mintapéldákkal szolgál kb minden harmadik kérdés.
2019. ápr. 12. 14:00
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Ne akarj bunkó lenni, de ne is legyél jófiú. Egyik sem vonzó, mindegyik a kishitűségről árulkodik, a nők viszont az érzelmileg és fizikálisan is a stabil férfiakat keresik.
2019. ápr. 12. 14:08
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

+1

2019. ápr. 12. 14:21
 9/17 anonim ***** válasza:
84%

Nem köszönsz, bebasod előtte az ajtót, ha kérdez odaszólsz mivan he? Kell vmi?

Jó a segged kő kóla. Hasonlók.

2019. ápr. 12. 17:45
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Te elhiszed azt a maszlagot, hogy a bunkó pasik a nyerők? Fordítva ülsz a lovon, bameg! A nyerő pasik engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy bunkón viselkedjenek, nem pedig fordítva.
2019. ápr. 12. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!