Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem van, akkor “jogos elvárás, hogy neki is legyen”?
Mostanában belefutottam több olyan esetbe (gyk komment, és ismerősök vegyesen), ahol 30+ éves nő hirdeti, hogy neki kocsija, lakása van, így jogos az elvárás, hogy a férfinek IS legyen.
Egyszer olyan szívesen megtudnám, hogy ez miért alakult így.
30+ éves, kocsival, lakással, jó munkával rendelkező férfiként kétféle nővel találkozom:
A ritkább típus azt mondja, legyen a férfinek ennyi idősen kocsija, lakása, mert neki IS van, jogos az elvárása.
A gyakoribb ugyanezt hirdeti, csak az IS rész nélkül (30-as, jól képzett, diplomás nők, olyan fizetéssel, amiből albérletük nem lesz soha, nem, hogy lakás, kocsi).
Vajon miért nem találkozom soha olyan nővel, aki azt mondja, hogy van kocsija, lakása, megosztja a társával?
Mert férfiként ugye ez az alap, hogy az enyémet megosztom a másikkal.
Vagy tényleg azon kellene pörögnöm, hogy én elértem egy jó életszínvonalat, akkor “jogos az elvárás, hogy a másiknak is legyen”?
Kérdező ezt a témát rosszul nézed. Szó szerint el kell engedni nem kell azon porogni kinek milyen van milyen nincs. Javarészt a nőnek nem lesz lakasa kocsija semmi ő szeretne anyagi biztonságot. Te meg tudod teremteni azt kész.
Ne azt nézd hogy mit vár el hanem hogy mit kapsz mondjuk a pénzedert. Olyan mint a piacon mit veszel és mit adsz érte.
22: lehet, hogy így a 40 felé közeledve kezdek szentimentális lenni, de szeretek életem párjára nem egy előnyös üzleti tranzakcióként gondolni, ahol mitt’om én szexet kapok lakhatásért.
Főleg, mert az ilyen kapcsolat nem lesz tartós. Láttam jól kereső kollégát beleroppanni a semmivel nem rendelkező párja növekvő igényeibe, majd abba, hogy lefalcolt mikor jobb lehetőség jött, nagyobb ház, jobb kocsi képében (valami pasi is tartozott a vagyonhoz, de az mellékes).
"Én is 30 feletti nő vagyok és bevallom én sem kezdenék olyan férfival,aki a szüleivel lakik."
Tudod angyalom azért nem költözök külön, mert amilyen fizetések vannak (nem pesten) 130-160 ezer ft, abból nem lehet egyedül megélni. Főleg úgy, hogy mellette szórakozzak és tudjak félre tenni is. És ha ez miatt nem akar velem járni vagy átjönni hozzám egy nő, hát legyen. Majd akkor külön költözök, ha lesz kivel.
Tényleg a nőknek jogos elvárás, ha nektek van saját lakás, a pasinak is legyen....Az autó = Ismerek olyan párt, ahol a pasinak nemhogy nincs autója, de még jogsija sincs. Ezért folyton a nő vezet és ő cipeli a pasit a saját autójában.
Megérkezett a 3.kérdés
,,Miért baj az ha egy férfi a szüleivel él?"
Szerintem te egy életképtelen anyu szoknyája alól kukucskáló,100 ezret kereső kisgyerek vagy,aki soha semmit nem fog letenni az asztalra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!