Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem így sosem lesz párom, ugye?
Figyelt kérdés
Ahogy nézem az utcán a lányokat, nagyon kevés lány van aki bejön nekem, és el tudnék vele képzelni kapcsolatot. Nekem a csinos, szolid, kedves lányok tetszenek. Az ilyen túl határozottak nem tudnak vonzani. Sosem volt még barátnőm ezért el sem tudok képzeni, hogy én képes lennék e arra hogy kialakítsak egy párkapcsolatot.
Ahogy telik az idő egyre jobban azt érzem hogy én sosem fogok tudni kialakítani kapcsolatot.
Sokszor azt érzem hogy kevés vagyok a nőkhöz....:(
2019. ápr. 11. 21:14
1/10 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Szűz vagy?
2019. ápr. 11. 21:19
2/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már szűz, és 22 éves vagyok.
2019. ápr. 11. 21:25
3/10 anonim válasza:
Pontosítanád a kérdést?
2019. ápr. 11. 21:26
4/10 anonim válasza:
Nem lesz.
És akkor mi van? Több embert is ismerek (férfiak és nők egyaránt), akik pár nélkül nagyon sikeres és boldog életet építettek fel. Nem keseregni kell, hanem emberhez méltó életcélt találni.
2019. ápr. 11. 21:36
5/10 anonim válasza:
A csinos, szolíd, kedves lány, aki nem túl határozott, az az izmos, nagyszájú, műmájer, határozott férfiakra bukik, te ott labdába nem rúgsz, így a kérdésed alapján.
2019. ápr. 11. 21:36
6/10 anonim válasza:
Ha nem vagy szűz, akkor nem lehet nagy baj. És ezt hogy sikerült összehozni? Valakinek nyilván tetszettél korábban.
2019. ápr. 11. 21:42
7/10 A kérdező kommentje:
Igazából csak alkalmi volt, és a neten ismertem meg. Élőben nem tudom hogy kell ismerkedni, és amiatt nem lett folytatás, mert nem tudtam a lánnyal sokat beszélgetni, mert úgy éreztem nem tudok mit mondani. Aminek valószínüleg az az oka hogy nem volt még barátnőm, és nem "értek a lányok nyelvén." De érdekes mert a szextől nem féltem, és nem is jött rá hogy szűz voltam:D
2019. ápr. 11. 21:54
8/10 anonim válasza:
És a lányokon kívül másokkal tudsz normálisan kommunikálni, eszmét cserélni, kérdező?
Mennyire tartod magadat intelligensnek, műveltnek, olvasottnak? Mire terjed ki az érdeklődési köröd?
2019. ápr. 11. 21:56
9/10 anonim válasza:
És ez melyik oldal volt a neten kérdező?
Érdekes, én pont fordítva vagyok ezzel, ha lenne kivel, akkor a beszélgetés az úgy-ahogy menne, de ha esetleg szexre kerülne sor, attól baromira félnék. Ha megtudná egy nő, hogy ő az első nekem, örülnék, ha nem menekülne el a Naprendszerből.
2019. ápr. 11. 22:02
10/10 anonim válasza:
Az ilyen lányok ritkán kezdeményeznek, ellenben sok férfinak tetszenek. Ha te az utcán szembejövő lányokról el tudod dönteni, hogy kedvesek és szolidak, akkor vagy nagyon jó emberismerő vagy, ami nem valószínű, vagy elsőre és csak a külsőségek alapján ítélsz. Ha többet beszélgetnél lányokkal, simán lehet, hogy egy kicsit árnyaltabban látnád őket, és ha nem is tetszenek, akkor is lenne némi tapasztalatod arról, hogy milyen kezdeményezni egy lánynál, mivel lehet megnevettetni, stb. Egy lánnyal se nagyon más beszélgetni, mint a haverjaiddal, de ha csak annyiban érdekelnek, hogy lehet-e kapcsolatot kezdeni velük, ez nem nagyon fog a számodra kiderülni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!