Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontottam el ennyire, hogy még mindig egyedül vagyok, és sosem volt párom?
Nagyon nagy szerencsétlennek érzem magam. Nem tudok bele törődni abba, hogy sose lesz barátnőm. Emiatt állandóan ezen jár az eszem, hogy mit rontottam el hogy sosem volt még barátnőm, pedig már 23 éves vagyok.
Meg barátaim sincsenek emiatt, tényleg nagyon egyedül vagyok.
Csendes személyiségem van valószínűleg ez az oka mindennek. De sok más férfinek is ilyen személyisége van és mégis talált pár.
A kulcs ott van, hogy ahogy írtad is TALÁLT. Azaz keresett, és tett érte. És nem 8 év alatt két nőnél próbálkozott. :)
Igen, az hátrány, hogy csendes vagy, de nem fog felszedni senki, neked kell tenni érte! Van egy csomó hasonlóan félénk lány, csak azért nem ártana a kis golyócskáidat összeszedni és kinyögni 2 szót,
Bocsi, hogy a Te kérdésedre nem válaszoltam!
Sok nőnél próbálkoztam, de csak neten. Volt akivel napokig irogattunk, de nem lett semmi sajnos. Vagy túl messze lakik, vagy eltűnik:/
Hát ez nagyon kevéske a sikerhez. Ahogy írták, először is ki kell lépni az önmarcangolás ördögi köréből.
Megpróbálni haverkodni, társaságot találni, jól érezni a magad a bőrödben és nyitni nők felé is.
Nem akarom magam fényezni, de szerintem itt leírtam már a lényeget.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!