Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontottam el ennyire, hogy még mindig egyedül vagyok, és sosem volt párom?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy szerencsétlennek érzem magam. Nem tudok bele törődni abba, hogy sose lesz barátnőm. Emiatt állandóan ezen jár az eszem, hogy mit rontottam el hogy sosem volt még barátnőm, pedig már 23 éves vagyok.

Meg barátaim sincsenek emiatt, tényleg nagyon egyedül vagyok.

Csendes személyiségem van valószínűleg ez az oka mindennek. De sok más férfinek is ilyen személyisége van és mégis talált pár.

2019. jan. 8. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Előbb szerezz barátokat.Mozdulj ki.Tagosodj be valamilyen csoportba,ami érdekel,de ne facebookon.Valamilyen szakkörre kezdj el járni ,nem tudom mi érdekel,vagy valamit kezdj el tanulni .Ott szerezhetsz barátokat,új ismerősöket.A többi meg alakul.
2019. jan. 8. 17:43
 2/10 anonim ***** válasza:
És mennyi nőnél kezdeményeztél már?
2019. jan. 8. 17:47
 3/10 anonim ***** válasza:
22evesen én is itt tartok:(
2019. jan. 8. 17:51
 4/10 anonim ***** válasza:

A kulcs ott van, hogy ahogy írtad is TALÁLT. Azaz keresett, és tett érte. És nem 8 év alatt két nőnél próbálkozott. :)

Igen, az hátrány, hogy csendes vagy, de nem fog felszedni senki, neked kell tenni érte! Van egy csomó hasonlóan félénk lány, csak azért nem ártana a kis golyócskáidat összeszedni és kinyögni 2 szót,

2019. jan. 8. 17:53
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem születtél elég jóképűnek és magasnak.
2019. jan. 8. 18:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem már az alapoknál elrontod. Barátokat, társaságot kell keresni ill. tartani velük a kapcsolatot mindenképp. Gondolom csendes vagy és visszahúzódó és társaságba se nagyon jársz. Pedig az hozza magával a "kalandokat".
2019. jan. 8. 18:07
 7/10 A kérdező kommentje:
190 cm vagyok😀
2019. jan. 8. 18:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Meg talán akkor ott is lehetne kezdeni a személyiséged fejlesztését, hogyha felteszel egy kérdést, és segíteni akarnak, és ezért feltesznek szintén neked egy kérdést, akkor arra válaszolsz, reagálsz, nem inkonzekvens infókat nyögsz be. :)
2019. jan. 8. 18:25
 9/10 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy a Te kérdésedre nem válaszoltam!

Sok nőnél próbálkoztam, de csak neten. Volt akivel napokig irogattunk, de nem lett semmi sajnos. Vagy túl messze lakik, vagy eltűnik:/

2019. jan. 8. 20:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon kevéske a sikerhez. Ahogy írták, először is ki kell lépni az önmarcangolás ördögi köréből.

Megpróbálni haverkodni, társaságot találni, jól érezni a magad a bőrödben és nyitni nők felé is.

Nem akarom magam fényezni, de szerintem itt leírtam már a lényeget.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2019. jan. 8. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!