Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyek szomorú amiatt hogy nekem sosem lesz párom?
Figyelt kérdés
Hiába próbálkozom ismerkedni, nem kellek egy lánynak sem. Mostanában nagyon szomorú vagyok emiatt, szomorúan alszom el, mert mindig ez jut az eszembe. Úgy érzem hogy felesleges élni egyedül. El sem tudom képzelni hogy nekem valaha legyen barátnőm, én kevésnek érzem magam hozzájuk:(
Pedig szeretnék családot is majd.
2019. márc. 26. 20:53
1/12 anonim válasza:
Le merném fogadni hogy nem vag több 22 évesnek szóval annyira még ne temesd magad.
2/12 anonim válasza:
A hiszti biztos nem fog segíteni.
3/12 anonim válasza:
Fogalmazd meg értelmesen, hogy pontosan mit akarsz, kérdező. Ha az jut elsőnek az eszedbe, hogy barátnőt, akkor komoly bajok vannak az értékrendeddel, mert egy másik embert rendelésre sem te, sem senki más nem fog kapni saját használatra.
4/12 anonim válasza:
Na, akkor írj le mondjuk 5 okot, hogy miért nem kellesz soha, senkinek!? Kíváncsi vagyok.
6/12 anonim válasza:
Ha mondjuk félretennéd az önsajnálatod és elhinnéd, h talán egyszer neked is lehet!
7/12 anonim válasza:
Állj be szerzetesnek, ott majd elfelejtkezel erről a problémáról. Vésd a fejedbe: alanyi jogon senkinek nem jár punci, különösen, ha csak nyávogsz, légy tökös férfi és vállald a kudarcot és a próbálkozásokkal járó nehézségeket.
8/12 anonim válasza:
Pontosan olyan világ vesz körül, mint amilyenek a gondolataid. Te teremted meg az egészet.
9/12 anonim válasza:
Keress valami menő hobbit. Legjobb ami pumpálja az adrenalint. Nagyon jól el lehet így lenni akár évekig is, aztán ha megunod keresel újat. Közben meg hátha összejön valami!
10/12 anonim válasza:
Oké és eddig mit tettél a dologért? Hányszor mentél le edzőterembe? Hányszor próbáltad megtalálni a megfelelő frizurát? Hányszor próbáltad megtalálni a megfelelő ruhákat? Hányféle szöveggel, hányféle helyen próbáltál csajozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!