Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ne legyek szomorú amiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne legyek szomorú amiatt hogy nekem sosem lesz párom?

Figyelt kérdés

Hiába próbálkozom ismerkedni, nem kellek egy lánynak sem. Mostanában nagyon szomorú vagyok emiatt, szomorúan alszom el, mert mindig ez jut az eszembe. Úgy érzem hogy felesleges élni egyedül. El sem tudom képzelni hogy nekem valaha legyen barátnőm, én kevésnek érzem magam hozzájuk:(

Pedig szeretnék családot is majd.

2019. márc. 26. 20:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10-es. A probléma megoldása nem itt kezdődik, ugyanis a nyugati világ döntő többsége pótcselekvésekbe, trendi hobbikba menekül, mégis sokkal magányosabbak az emberek, mint 100 évvel ezelőtt. Én sosem jártam konditerembe, sosem volt trendi hobbim, a séróm sem volt a legmenőbb divat szerinti. Na és láss csodát, mindig volt barátnőm, sőt, az összes klasszisokkal jobb volt külsőre mint én.

Nem veszed észre a 22-es csapdáját? Folyamatosan megfelelési kényszerben élnek az emberek, de kifelé azt hazudják, hogy csak az számít, ami bennük van.

Konditerem? Frizura? Ruhák? Hobbik? Tipikusan arról szól, hogy a f*st csomagoljuk díszdobozba.

Szerintem meg tanulj, képezd magad, fejleszd a képességeid. Ezzel olyan alapot biztosítasz magadnak, ami biztosítja a megélhetésed. Így lesz önbizalmad, és nyugodtan belevághatsz egy hosszútávú kapcsolatba is, vagy akár családot alapíthatsz.

Oké, megértem, tudom hogy ez a fajta menedzselési mód eszméletlen sok áldozattal jár, kifelé nem olyan látványos. Viszont pont ezért értékes!

Hozzáteszem, ki mit keres az életben.

2019. márc. 27. 01:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

#11: Nagyon szépen, költőien hangzik a tanmeséd, csak pont olyan, amilyennek mást írtál: A f*st csomagoltad díszdobozba.

Ezen az oldalon azok a férfiak sírnak folyamatosan, hogy nem találnak barátnőt, akik jól néznek ki, csak belsőre nincsenek rendben. Hát, nagyon nem. A valóságban azt látni, hogy a jól kinéző, de belül üres emberek nem találnak kapcsolatokat? Hát, nagyon nem.

Tényleg hangzatos amit írsz, csak épp az élet cáfolja. Ettől függetlenül valószínűleg a válaszodra lesz kereslet, mert miközben a nyugati világot állatottad be negatívan, pont kiszolgáltad a nyugati világra jellemző képmutatást.

És kettős mércével milyen szépen negatívnak állítottad be a külső fejlesztését, de a belsőjét pozitívnak. Miközben odaírtad, hogy "megfelelési kényszer". Hát igen, a megfelelési kényszer ott van, ha az ember elakar érni valamit. A kérdező barátnőt akar. Ehhez én írtam egy módszer, te írtál egy másikat. Az enyémre ráhúztad a megfelelési kényszert, a tiédre valamiért nem. Nem érzed, hogy kilóg a lóláb?

Ráadásul, képzeljük már el a 2 módszert egymás mellett... A kérdező odamegy egy kávézóban egy nőhöz és leszólítja. Vajon, mit fog gondolni a másik fél, ha előtte áll egy jó kinézető, láthatóan az egészségére és az életmódjára figyelő ember? És mit fog gondolni, ha elé áll valaki, aki nem ad magára, a külsejében nincs semmi plusz, de mellette szétfejlesztette a belső tulajdonságait? Mi alapján fognak szerinted fél perc alatt véleményt alkotni róla és válaszolni neki? A külseje vagy a belseje miatt?

Az önfejlesztés persze fontos, de azért kezeljük helyén. Persze, fejlessze magát az illető, de attól, hogy ő elolvas 20 önfejlesztő könyvet és csinál pár hasonló dolgot, nem feltétlenül a csajozás terén fog sikereket elérni. (Arról nem is beszélve, hogy az önfejlesztés arról is szól, hogy a külvilág felé mit kommunkálunk és voálá: Ebben a külső is benne van.)

És a sport vagy a trendi hobbik nem feltétlenül pótcselekvések vagy negatívak. Én pl. stresszlevezetésként kezdtem el kondizni és azzal járt, hogy javult a közérzetem, egészségesebb lettem és tádám, sokkal több lány figyelt fel rám.

2019. márc. 27. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!