Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a nőknek kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nőknek kell teperni, hogy jól nézzenek ki?

Figyelt kérdés

Egy ilyesmi alkatú férfi több nőnek tetszik még, mint amennyinek nem (nekem is egyébként):

[link]

Viszont egy ilyen nőre már sokan mondják, hogy túlsúlyos, kövér:

[link]

Kevesebb férfinek fog tetszeni, mint amennyinek nem.

A nők meg élvezettel szidják, hogy "bevág a bugyi pántja alul", "bevág a pánt felül", "lóg a melle", "rezeg a hasa/combja".....

36/38-as ruhamérettel vagyok hasonló alkat, annyi, hogy a csípőm szélesebb (nem hájasabb!), picit nagyobb a kontraszt a derékkal. Bár ennek a lánynak az alakja jobban tetszik az enyémnél, finomabbak a vonalai pont emiatt.

Sportolok, de csak azért, mert jól érzem magam utána/közben, napi fél óra (1 órára emelem fokozatosan, aztán meglátjuk) édeskevés.

Néha már teljesen elmegy az önbizalmam, hogy csak azért, mert nőnek születtem, hozni kell az Insta-görl színvonalat, a férfiaknak meg elég, ha nem hagyják el magukat teljesen (tehát néhanapján megborotválkoznak, és minden nap tiszta ruhát vesznek fel).

2019. ápr. 11. 09:23
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
91%
Mert a nők imádnak egymás közt versengeni. NEM a férfiak tartanak téged csúnyának, hanem te magad. Azt látod, hogy a milliók által követett instagram lányt mindenki szereti és te saját magadat viszonyítod ahhoz a nőhöz és te saját magad degradálod a külsődet. Ennyi. A férfiak nagyon nagy részét nem érdekli, hogy sminkelsz-e vagy van rajtad plusz 1 kiló. Sőt inkább szeretik, ha van mit fogni egy nőn és nem olyan mint egy gyufaszál. Egyedül a nők rivalizálása játszik közre itt. Mindig jobbak akartok lenni a másiknál. Ez már beteges. 24/N
2019. ápr. 11. 11:14
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

Mit beszélsz amúgy? :D A linkelt nőt még én is megfogdosnám nő létemre, és tuti nincs olyan hetero pasi aki elküldené a képen levőt.

Túlságosan sokat törődsz a külsőségekkel, nem az instát és az ottani dolgokat kéne előtérbe helyezned, hanem a való életet. Az, hogy ott egy ideál szerepel és többen majmolják, nem azt jelenti, hogy a való életben nincsenek normális emberek, akiknek a húsvér nők tetszenek és nem az előre beállitott és photoshoppolt pillanatnyi állapotot mutató nők.

Ha azt gondolod magadról hogy csúnya vagy, és hagyod magad befolyásolni a média által,a saját életed keserited még és a boldogságod útjába állsz.

2019. ápr. 11. 12:20
 33/48 anonim ***** válasza:
50%

Ha már a méreteknél... Én genetikámtól adódóan vékony vagyok és nem tudok hizni, pedig nagyon szeretnék. A 38-as ruhák jók rám és még mindig alacsonyan szereplek a bmi skálán, tehát hiznom kéne!!

Elvagy tévedve, mikor a 36-38-as méretekről azt tartod, hogy duciknak jók!!

2019. ápr. 11. 12:25
 34/48 anonim ***** válasza:
70%

Te a cseh kettest nézed? Én a linkelt sráchoz hasonló vagyok, csak kicsit még vékonyabb is vagyok nála. Soha, de tényleg, SOHA nem állt még velem szóba nő komoly ismerkedési szándékkal 26 éves létemre. Azaz két nagyon defektes csaj igen, de őket ide se veszem.

Mindeközben a linkelt nőn egy deka felesleg sincs. De ha mégis kövérnek számít, én meg tök jó alkatúnak, akkor jelentkezhet nálam, nem utasítom vissza.

...majd mire ezt leírtam, leesett, hogy troll kérdésről van szó.

2019. ápr. 11. 12:26
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon csini a csaj, és a mozgása is szimpi. A férfinek a lába még egész jó, meg az hogy vállas, de az a has állag... Nem az hogy nagy, de olyan mintha a háj alatt se lenne izom.

A 25-ös hozzászólás nagyon jó. N

2019. ápr. 11. 12:27
 36/48 anonim ***** válasza:
#34 vagyok, még egyszer megnéztem a képet. Nekem a hasam semekkora szinte, nekem mellem meg combom van. Ettől teljesen függetlenül a többi, amit leírtam, továbbra is igaz.
2019. ápr. 11. 12:31
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

Exem amikor ekkora volt, mint a képen látható férfi, kb. leszarták a nők, csak havernak kellett. De értem mit írsz, sajnos ez a jelenség tényleg létezik, bár én megfigyeltem, hogy az ilyen igénytelenebb külsejű (nem a képen szereplő férfira értem), de insta lányokra vágyó férfiak agyilag is zoknik, szóval nem tudom mit akarsz tőlük.

Sógorom elég egyszerű, ő szokta cukkolni a 10 évvel fiatalabb, üde, vékony barátnőjét, hogy hízott, miközben ő van 140 kiló..de a csaj meg elviseli, ezt választotta. Élettársam ilyenkor be is szól neki, hogy néztél már tükörbe bátyó? És nem fogja fel. :/

Amúgy kezdesz gyanús lenni kérdező, 100ik kérdésed ez, és nagyon hasonlít a stílusod az egyik barátnőmére. :) Ő szép lány, de folyamatosan a külsején pörög és hasonlítgatja magát másokhoz.

2019. ápr. 11. 12:40
 38/48 anonim ***** válasza:
Ennyire átlátszóan troll és hergelő kérdés mégis hogy maradhatott kint?
2019. ápr. 11. 12:51
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

"hozni kell az Insta-görl színvonalat"

AKkor inkább a photoshop mögé ülj le.

2019. ápr. 11. 12:59
 40/48 anonim ***** válasza:
0%
#39: Itt miért húzza minden nő az instás csajokra rá, hogy fotosoppoltak? :D Ismerek személyesen egy magyar bjutiblogger lányt, egy suliba jártunk. Gyönyörű, ps nélkül.
2019. ápr. 11. 13:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!