Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a nőknek kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nőknek kell teperni, hogy jól nézzenek ki?

Figyelt kérdés

Egy ilyesmi alkatú férfi több nőnek tetszik még, mint amennyinek nem (nekem is egyébként):

[link]

Viszont egy ilyen nőre már sokan mondják, hogy túlsúlyos, kövér:

[link]

Kevesebb férfinek fog tetszeni, mint amennyinek nem.

A nők meg élvezettel szidják, hogy "bevág a bugyi pántja alul", "bevág a pánt felül", "lóg a melle", "rezeg a hasa/combja".....

36/38-as ruhamérettel vagyok hasonló alkat, annyi, hogy a csípőm szélesebb (nem hájasabb!), picit nagyobb a kontraszt a derékkal. Bár ennek a lánynak az alakja jobban tetszik az enyémnél, finomabbak a vonalai pont emiatt.

Sportolok, de csak azért, mert jól érzem magam utána/közben, napi fél óra (1 órára emelem fokozatosan, aztán meglátjuk) édeskevés.

Néha már teljesen elmegy az önbizalmam, hogy csak azért, mert nőnek születtem, hozni kell az Insta-görl színvonalat, a férfiaknak meg elég, ha nem hagyják el magukat teljesen (tehát néhanapján megborotválkoznak, és minden nap tiszta ruhát vesznek fel).

2019. ápr. 11. 09:23
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
88%

Régebben körülbelül olyan alakom volt, mint a linkelt pasinak. Finoman szólva nem rajongtak körbe a nők. Ismerkedtem, voltak kalandjaim, sőt két kapcsolatom is, de mindegyiktől megkaptam, hogy ez már "túl mackós".

Aztán elkezdtem komolyabban odafigyelni az étrendemre és a sportra, heti 3 kondi és 2-3 futás megtette a hatását. Ledobtam 15 kg-t, izmosabb, szálkásabb lettem. Na, most már évek óta tényleg bejövök a nők többségének, legalábbis azok közül, akivel van valami kontakt. Szóval saját tapasztalataim nem igaz, hogy az ilyen elhanyagolt külsejű pasi több nőnek tetszik, mint akinek nem.

A linkelt hölgy pedig (bár nem az esetem, de) nagyon szép. Soha nem mondanám rá, hogy duci, pláne hogy kövér. Szerintem a hetero férfiak 90+ %-a szépnek tartja az ilyen alakot.

2019. ápr. 11. 09:56
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

A nő gyönyörű és szexi, a férfi mackós, átlagos (ha jó a stílusa is, nekem bejönne, de én majdnem kétszer akkora vagyok most, mit a linkelt nő, tehát neki én valószínűleg nem jönnék be.

Szerintem csak a fejedben vannak ilyen korlátok. Nemtől függetlenül sok olyan van, akinek a külső az elsődleges, és sok olyan, akinek nem. Szerintem az elvárás mindkét nem irányában megvan, aztán ki mennyire foglalkozik vele, magánügy. Engem nem befolyásol.

2019. ápr. 11. 09:56
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

Amugy meg a linkelt csajra semmilyen épeszű pasi nem mondja, hogy kövér. Neked is bajok vannak a fejedben, ha ezt komolyan gondoltad.

(12-es voltam)

2019. ápr. 11. 10:04
 14/48 anonim ***** válasza:
88%

A linkelt férfi nekem nagyon nem jön be...

A csaj pedig k**va jól néz ki!! Ezt nőként mondom.

Nem lennék megsértődve ha ilyen testven ébrednék! :)

A modell világban pedig mindenki molett aki picit is teltebb. Pl: Palvin Barbira is azt mondjàk.

2019. ápr. 11. 10:07
 15/48 anonim ***** válasza:
3%

Nő vagyok, nekem nem tetszik a linkelt nő alakja( sem arca), nem cserélnék vele.

A pasi szerintem is túl mackós, de a macis alakkal semmi gondom, ellenben az izomkolosszus férfiak taszítanak.

Mindenkinek más tetszik, ha te tetszel magdnak, nincs semmi gond.

Nekem jelenleg 34-36os ruhaméretem van, ha sima 34 lenne, elégedett lennék, akkor éreztem magam a legjobban.(még le kell adnom kb 5 kilót)

Nő vagyok és nem tetszenek a nagy mellek és a pici pocakok nőkön, az instagrammhoz semmi közöm, olyannyira, hogy még sosem regeltem és nem is nézem.

Mindenkinek más tetszik.. magamból kiindulva ezzel a ruhamérettel teljesen kitöltesz egy bkv széket, többször ráférnek a kezeid a combodra, testedre, nagy a tested a fejed méretéhez képest.. anyámnak van ekkora ruhamérete 54 éves létére, és egyszerűen azt látom, hogy nagy a teste a kezéhez/fejéhez képest. Nekem ez nem tetszik.

A csaj teste van kit fogni rajta/ átlag kategória, szerencsés cicivel.

2019. ápr. 11. 10:11
 16/48 anonim ***** válasza:
1%
Amúgy szerintem számító cigánylány kinézete van, nekem nem tűnik őszintének és kedvesnek attól, hogy mosolyog, szerintem megjátssza magát.
2019. ápr. 11. 10:13
 17/48 anonim ***** válasza:
Vagyis 10-es voltam, na.
2019. ápr. 11. 10:15
 18/48 anonim ***** válasza:
48%
Már megint ez a frusztrált kérdező, lol. Próbálnál meg vékony férfiként érvényesülni...
2019. ápr. 11. 10:20
 19/48 A kérdező kommentje:

15, Nekem is a vékony alak tetszik, klassz, aki saját magának át tudja fogni a combját a legszélesebb ponton, illetve irigylem az olyan ismerőseim, akiknek 30-32 a ruhamérete.

De ez jutott, nem tudok rajta változtatni érdemben.

50kg-san is 38 volt a nadrágméretem, bár kiállt a csípőcsontom. Ez van, ezt kell utálni.

2019. ápr. 11. 10:22
 20/48 A kérdező kommentje:

A "teljesen kitöltesz egy bkv széket" meg a "többször ráférnek a kezeid a testedre" számomra mondjuk értelmezhetetlen, nem szoktam ilyesmivel foglalkozni.

Bár nem tudom, mennyire kell ahhoz vékonynak lenni, hogy még egy személy elférjen mellettem a bkv széken :D

2019. ápr. 11. 10:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!