Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen feltételekkel mennétek bele egy laza kapcsolatba?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 10. 10:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
42%

Sok csalódás után voltunk mindketten és valahogy összegabalyodtunk. Egyikőnk sem volt felkészülve komoly kapcsolatra, de azt konkrétan éreztük, hogy nagyon vonzódunk egymáshoz. Megbeszéltük, hogy elkezdünk összejárni, először csak a testi örömök élvezetére, aztán meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Az egyetlen kikötése az volt mindkettőnknek, hogy egyikőnk sem szexelhet ezalatt mással. Természetesen nem is akartunk, ez valahogy egyértelmű volt már az elejétől.

Már két hónapja tartott köztünk ez a dolog, amikor azt mondta, hogy nagyon jól érzi magát velem és ha van kedvem, szervezhetnénk közös programokat is. Aztán, valahogy szépen, lassan elkezdtünk kötődni egymáshoz és pár hónap múlva jöttek a komolyabb érzelmek is. Észrevétlenül alakult át a laza kapcsolat komollyá. Ennek már három éve és úgy érezzük, nagyon megérte.

Nő vagyok, nekem nagyon furcsa volt eleinte ez a laza dolog, féltem is tőle, hogy mi lesz, de ha nem adtam volna esélyt neki, elszalasztom a boldog párkapcsolatot, amire mindig is vágytam.

Egy nagyon érdekes van ebben. Régebben csak és kizárólag komoly kapcsolatot tudtam elképzelni. Amikor a jelenlegi párommal megismerkedtem és szóba került a laza kapcsolat, eleinte nagyon vonakodtam. Aztán letettem az állandó görcsölést és megpróbáltam úgy felfogni, hogy ha nem sikerül, megyek tovább. És lám, ahogy letettem a rögeszmémet, rám talált a szerelem :-)

2019. ápr. 10. 16:22
 22/23 anonim ***** válasza:
A mai eszemmel nem mennék bele,de volt részem benne. Igazából ez nem az én műfajom, mert túl érzelmes és ragaszkodó vagyok az ilyesmihez. Nyilván vannak pozitív végkimenetelű sztorik, de azok a ritkábbak, ahogy én látom. Én pusztán önvédelemből nem mennék bele.
2019. ápr. 12. 17:50
 23/23 anonim ***** válasza:

Rengeteg mindentől függ. Az pl fontos hogy a másik fél is így tekintsen rá. Illetve az, hogy ne csak úgy induljon, hogy nincs jobb, hanem frankón erre van mindkét félnek szüksége. Aztán még az is fontos, hogy hasonló cipőben legyetek. Aztán hogy ne legyen túl sok kellemetlenség, jó lenne ha legalább én szingli lennék.

A többit a laza kapcsolat jegyében, a felek együtt alakítják.

2019. ápr. 23. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!