Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen feltételekkel mennétek bele egy laza kapcsolatba?
Még soha semmilyen kapcsolatom nem volt. Nem tudom, hogy ez mit jelent, hogy "laza". Hogy nemcsak szex van, hanem időnként eltöltik együtt az időt? Meg mással is szexelhet?
Hát, nekem valami laza dolog kéne, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek érzelmek. De az még már nem laza. Hol lenne a határ?
Nekem olyan kéne, hogy ne együtt éljünk, időnként találkozzunk, és ne csak szex legyen mindig. Csak én hajlamos vagyok beleszeretni valakibe, és nem örülnék annak, ha mással is lefeküdne. Viszont tartós párkapcsolatra meg alkalmatlan vagyok valószínűleg.
Az ilyen kapcsolatokban az egyik fél mindig többet akar.
Tanulj más hibájából, és kíméld meg magad a fölösleges csalódásoktól!
Én már megtapasztaltam sajnos...
13-as. Igazad van, többen jöttek már ki belőle rosszul, mint jól! Az elején egy tök érdekes és jó bulinak tűnik. Tipikusan a vetés nélküli aratás dolog. Én pl. sosem kezdetem olyan nőkkel, akik régebben benne voltak az ilyen laza kapcsolatokban. Nem az én értékrendem, és tartom azt, hogy kutyából nem lesz szalonna. Aki belekóstolt már a könnyű életbe, az nem igen akar utána "melózni". Vagyis inkább úgy fogalmazok, nem vállalom a kockázatot hogy hátha.
Házas vagyok, rengetegszer lett volna módom félrelépni, nem egyszer ott voltam a "megterített" asztalnál. Visszautasítottam az összeset. Egy időben azon gondolkoztam, hogy helyesen döntöttem-e. Aztán mára már rájöttem, hogy az önfegyelem, az elköteleződés mindennél fontosabb. Ennek köszönhetően sikeres vagyok a magánéletemben, a karrieremben. Szilárd alapokon állok, és ez az a dolog, amire mindig építhetek, kerüljek bármilyen helyzetbe az életben.
43/F
Ne telepedjen rám. Lényegében ennyi. Persze, így is kell az, hogy ott legyen a szikra.
(Omájgád. Milyen idevágott és beszűkült előítéletek kerültek felpontozásra...)
Nincsenek feltételek igazából.
Független legyen ez ami fontos.
Bár én komoly kapcsolatot keresek, de mivel nem jön össze semmi, én már bárminek örülnék. És valóban nem csak a szex a lényeg mint valaki feljebb írta. Fontos legyek valakinek, kedvességet kapjak-adjak... Nem volt még ilyen laza kapcsolatom, lehet nem is bírnám, beleszeretnék stb...mivel alapjában ugye komolyat keresek... De feltételek tényleg nincsenek, vagy szimpatikus valaki vagy nem...
F36
15-ös. Amiről te beszélsz az nem kapcsolat, hanem szabadidő partner, kifejezetten a vágyak kiélésére. Ez kb. csak szimpla áru/szolgáltatás csere. Minden ami jó az kell, de a melós vagy nehéz rész az már nem. Jól van, nincs ezzel baj, még mindig jobb ha az ember ismeri önmagát, és nem vállal komoly kapcsolatot vagy családot.
Az "omájgád" meg már önmagában is nevetséges, mert a világot nem a szórakozás és a könnyelműség vitte előre! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!