Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jo technika ha csak annyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jo technika ha csak annyit adok bele a kapcsolatba mint ő?

Figyelt kérdés

Ismerkedunk tetszünk egymásnak, komoly kapcs-t keresunk mindketten.

A beszélgetesek alatt viszont mindig csak általánosságokat mond. Dolgozik epp, vagy főz, most film, velem mizu.

Korábban en sokat meseltem magamrol, beavattam az életembe, meséltem a tapasztalataimrol, exrol, karrierről, fizuemelesrol, családomrol, terveimrol, celjaimrol, ha szomoru vagyok arrol, ha jo dolog ert arrol, neha beszurtam erzelmeket, jo lenne most veled, jo lenne látni, stb

De ő még mindig itt tart, olyan temai vannak pl időjárás, filmek, fozes, stb

Egy nap kepes ugy elmenni a nap, hogy reggel ir hogy indul meloba, hideg van velem mizu. Napkozben kuld képet a munkajarol. Esteir h hazaert vacsi pancsi film, megbeszeljuk ki mit eszik mit néz filmet.

Nos, ugy döntöttem innenstől azt kapja amit ad, tegnap ota nekem is joforman az idojaras a temam.

Ugye ha egy pasi komolyan akarna akkor nem a sültgalambot várná vagy hogy mikor mászok rá magamtol a semmitől?

Jo ez a technika ahhoz hogy kiugrasszam a "nyulat a bokorbol"? Hogy kiderüljön egyaltalan mit akar?

2019. febr. 1. 07:03
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Talalkoztunk is már többször, voltam is nála már
2019. febr. 1. 07:04
 2/17 anonim ***** válasza:
85%

Nem gondolja veled komolyan, csak eluti az idot.

Hany evesek vagytok? Felesleges jatszmazni, nem ugrik itt ki semmi nyul.

2019. febr. 1. 07:13
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
Én egy dolgot nem értek: miért nem tőle kérdezed meg, hogy most akkor mi van? Miért nem vele ülsz le megbeszélni, hogy ez így szerinted nem oké és nem érted, hogy akkor ő mit is akar tőled? Miért kell kombinálni és máshol keresni a választ, mikor ő meg tudja mondani, hogy részéről a kapcsolatotok tart-e valahová?
2019. febr. 1. 07:21
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem, nem jó technika. Ahol technikázni meg taktikázni kell, azt megette a fene. Sokkal tisztább, ha konkrétan rákérdezel, mi az oka a szűkszavúságának, egyáltalán szeretné-e folytatni az ismerkedést. Nem mindenki szereti fosni a szót, pláne nem irkálva.
2019. febr. 1. 07:22
 5/17 A kérdező kommentje:

De ha kerdezem mindig igenezik

Tervezel velem? Igen tervezek veled.

Vagy irom: jo lenne több is hogy alakuljon koztunk, nekem ez keves. Valasza : megoldjuk!

Kerdezem szivesen vagy velem? Igen szivesen vagyok veled!

Kerdezem hogy minden napod ilyen atlagos? Mi a fény benne?

Valasza:hát csak az, amikor irsz!

2019. febr. 1. 07:24
 6/17 anonim ***** válasza:
80%

A játszmázás mindig jó technika!!!

Oh, várj! Nem, mégsem az...

2019. febr. 1. 07:25
 7/17 A kérdező kommentje:
De szoval ha probalom megbeszelni vele akkor is csak közhelyekkel valaszol amit irtam 5. Kommentben
2019. febr. 1. 07:33
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó technika. Az ilyen sakkozgatás sosem jó. Egyszerűen azért, mert akit érdekelsz, az keres, érdeklődik.

Vagy nem érdekled őt vagy pedig ő ennyire unalmas ember, hogy az időjárás-vacsi-film már túlgerjeszti az ingerküszöbét.

Az utóbbit valószínűbbnek tartom.

2019. febr. 1. 07:37
 9/17 anonim ***** válasza:
31%

Az a jó technika, hogy ha csak igen/nem-et szeretnél, akkor eldöntendő kérdéseket teszel fel (ahogy eddig is), ha pedig szófosást, akkor meg kifejtendő kérdést. Mint pl a mi benne a fény kérdésednél....arra pl kaptál egy bókot.

32/f

2019. febr. 1. 07:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ő egyszerűen ilyen típus. Neked ez kevés, hosszú távon még kevesebb lesz, ha nem működik a kommunikáció.
2019. febr. 1. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!