Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jo technika ha csak annyit adok bele a kapcsolatba mint ő?
Ismerkedunk tetszünk egymásnak, komoly kapcs-t keresunk mindketten.
A beszélgetesek alatt viszont mindig csak általánosságokat mond. Dolgozik epp, vagy főz, most film, velem mizu.
Korábban en sokat meseltem magamrol, beavattam az életembe, meséltem a tapasztalataimrol, exrol, karrierről, fizuemelesrol, családomrol, terveimrol, celjaimrol, ha szomoru vagyok arrol, ha jo dolog ert arrol, neha beszurtam erzelmeket, jo lenne most veled, jo lenne látni, stb
De ő még mindig itt tart, olyan temai vannak pl időjárás, filmek, fozes, stb
Egy nap kepes ugy elmenni a nap, hogy reggel ir hogy indul meloba, hideg van velem mizu. Napkozben kuld képet a munkajarol. Esteir h hazaert vacsi pancsi film, megbeszeljuk ki mit eszik mit néz filmet.
Nos, ugy döntöttem innenstől azt kapja amit ad, tegnap ota nekem is joforman az idojaras a temam.
Ugye ha egy pasi komolyan akarna akkor nem a sültgalambot várná vagy hogy mikor mászok rá magamtol a semmitől?
Jo ez a technika ahhoz hogy kiugrasszam a "nyulat a bokorbol"? Hogy kiderüljön egyaltalan mit akar?
Nem gondolja veled komolyan, csak eluti az idot.
Hany evesek vagytok? Felesleges jatszmazni, nem ugrik itt ki semmi nyul.
De ha kerdezem mindig igenezik
Tervezel velem? Igen tervezek veled.
Vagy irom: jo lenne több is hogy alakuljon koztunk, nekem ez keves. Valasza : megoldjuk!
Kerdezem szivesen vagy velem? Igen szivesen vagyok veled!
Kerdezem hogy minden napod ilyen atlagos? Mi a fény benne?
Valasza:hát csak az, amikor irsz!
A játszmázás mindig jó technika!!!
Oh, várj! Nem, mégsem az...
Nem jó technika. Az ilyen sakkozgatás sosem jó. Egyszerűen azért, mert akit érdekelsz, az keres, érdeklődik.
Vagy nem érdekled őt vagy pedig ő ennyire unalmas ember, hogy az időjárás-vacsi-film már túlgerjeszti az ingerküszöbét.
Az utóbbit valószínűbbnek tartom.
Az a jó technika, hogy ha csak igen/nem-et szeretnél, akkor eldöntendő kérdéseket teszel fel (ahogy eddig is), ha pedig szófosást, akkor meg kifejtendő kérdést. Mint pl a mi benne a fény kérdésednél....arra pl kaptál egy bókot.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!